Teško ozlijeđen motociklista K.A.

Na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije (SBŽ), tijekom protekla 24 sata, prijavljeno je 7 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.

Zabilježeno je 5 prometnih nezgoda, bez materijalne štete, prilikom čega je jedna osoba teže ozlijeđena, dok je iz prometa isključeno jedno vozila i 2 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ-a.

U utorak, 16. travnja 2013. godine, na magistralnom putu M-5, Donji Vakuf-Travnik, u mjestu Klade, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali vozač L.J. iz Mrkonjić Grada s teretnim motornim vozilom marke “Man” i priključnim vozilom marke “Cogel” i motociklist K.A. iz Donjeg Vakufa s motociklom marke “Kawasaki”. Teže tjelesne ozljede zadobio je motociklista K.A., koji je nakon ukazane prvi pomoći u Domu zdravlja u Donjem Vakufu prevezen u KB Travnik. Istraga je u tijeku.

Policijski službenici PS Bugojno rasvijetlili su:

– kazneno djelo krađe prijavljeno 22. ožujka 2013. godine na štetu N.M. iz Bugojna. Počinitelji su I.S. i H.E., oba iz Bugojna.
– kazneno djelo krađe prijavljeno 21. ožujka 2013. godine i 23. ožujka 2013. godine, na štetu N.M. iz Bugojna. Počinitelji su: N.H., A.K. i E.D., svi iz Bugojna.

Protiv navedenih slijede Zakonom propisane mjere i radnje.