Teška nesreća u Novoj Biloj, troje ozlijeđenih

Rano jutros u mjestu Nova Bila kod Travnika dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe, a promet je bio potpuno obustavljen.

“Jutros u 6:40 sati na putu M-5 u mjestu Nova Bila dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva putnička motorna vozila – Škoda Octavia i Fiat Punto. Škodom je upravljao P. Đ. rođen 1997. godine, a kao suvozač se nalazila J.M. rođena 1992. godine u Banja Luci.

Fiatom je upravljao vozač D.K. rođen 1957. u Travniku, a na mjestu suvozača se nalazila A.K. rođena 1983. godine”, kazali su za N1 iz MUP-a SBŽ. “U nezgodi su ozljede zadobile obe osobe iz vozila Fiat i suvozač iz Škode. Stupanj ozljeda se utvrđuje u bolnici Nova Bila”, potvrđeno je za N1 iz Operativno-komunikacijskog centra Ministarstva unutarnjih poslova SBŽ.

U razdoblju od 6.40 do 7.50 sati promet je bio potpuno obustavljen za teretna vozila i autobuse dok se promet putničkih vozila odvijao alternativnim pravcima. Više informacija bit će poznato nakon uviđaja. Promet je u međuvremenu normaliziran.

Prethodni članakPriznanja za najbolje busovačke srednjoškolce
Sljedeći članakIvanić i Del Vechio o političkoj situaciji u BiH