Telemach majorizira zeničke Hrvate

Nažalost, zenički Hrvati su ponovni žrtva majorizacije. Taj pojam postao je toliko izlizan, ali najbolje opisuje frustriranost zeničkih Hrvata.

Naime, kabelski operater Telemach, koji je kroz svoje, akvizicije pokupovao sve što se moglo, redovito zatamnjuje sve sportske sadržaje hrvatskih i srpskih kanala. Vječito objašnjenje je kako to moraju uraditi zbog autorskih prava. Tako je i ovaj put, naime po objašnjenju ove kompanije, RTL Hrvatska zatražila je zatamnjenje svog kanala u periodu rukometnih utakmica. No, isti taj operater zatamnjenje izvrši na području Zenice, dok u općinama Kiseljak, Busovača i Vitez to ne čini.

Još smješnije djeluje kada vam njihov operater za podršku kabelskoj televiziji na ovu pritužbu uvjerava nas kako te sadržaje zatamnjuju na području cijele BiH. Očigledno da su svi korisnici Telemacha u općinama Kiseljak, Busovača i Vitez ludi jer oni gledaju u crnu sliku na ekranu, umišljajući kako se odvija utakmica. No, dok im isti operater ne smije zatamniti sliku zbog gubitka velikog broja korisnika, isto to može u činiti u Zenici jer su tamošnji korisnici prinuđeni da koriste njihove usluge. I tako na nas naš dragi operater pravi budalama. Pitam se samo, što bi se dogodilo da im veliki dio zeničkih Hrvata otkaže uslugu, bili onda shvatili da se ne mogu igrati s nama, jer se ionako igraju sa svojim korisnicima.

HVALA DRAGOM NAŠEM OPERATERU ŠTO VRŠI MAJORIZACIJU NAD NAMA, PITAM SE KAKO BI BILO DA SE TAKO NETKO IGRA SA NJIMA, A REDOVITO IM UZIMA NOVCE!

Tekst poslao portal “Kockice”