Teatar “Erato” i Duško Valentić oduševili predstavom “Najbolje godine”

Ne dirajte mi ravnicu, Najbolje godine, Suza krene sama od sebe, Ne vjeruje srce pameti…samo su neke od skladbi Miroslava Škore koje je sinoć publika u kiseljačkom Hrvatskom domu pjevala zajedno s poznatim hrvatskim glumcem Duškom Valentićem. Naime, u sklopu manifestacije “Hrvatskog proljeća Središnje Bosne” Kiseljak je bio domaćin zagrebačkom kazalištu “Erato” i predstavi “Najbolje godine Đuke Begovića” u izvedbi poznatog hrvatskog kazališnog i filmskog glumca Duška Valentića.

“Najbolje godine” je priča o životu omiljenog bekrije hrvatske književnosti, Kozarčeva Đuke Begovića odnosno priča o slavonskoj bećarskoj duši. Uvjerljivom glumom koja je praćena pjesmama Miroslava Škore, kao i interakcijom s publikom, Duško Valentić nasmijao je i ljubitelje kazališta u Kiseljaku pogotovo nazočne dame kojima je pjevao, ljubio ruke, slao poljupce….

Zvijezda popularne serije ‘Najbolje godine’, glumac Duško Valentić kojeg su gledatelji upoznali kao svećenika Andriju, glumi i u istoimenoj predstavi nastaloj u vlastitoj produkciji.

Jedan od pokrovitelja “Hrvatskog proljeća” je i Općina Kiseljak, dok je organizator i ovog četvrtog izdanja projekta ŽO Mladeži HDZ BIH ŽSB uz koordinatorice Gloriu Lujanović i Irenu Mrnjavac.

artinfo.ba

Prethodni članakVažna i uvjerljiva pobjeda Viteza protiv Mladosti
Sljedeći članakKamate na kredite će rasti, Agencija preporučuje zaduženja uz fiksnu kamatu