SVI U VITEZ: Ovoga vikenda Torcidin StreetBall turnir

Odlična atmosfera, velik broj posjetitelja i vrhunska košarka obilježili su prošlogodišnji amaterski StreetBall turnira, u organizaciji Torcide Vitez. 

Na turniru sudjeluje ukupno 16 ekipa, osiguran je i vrijedan nagradni fond, a vrijedi naglasiti da pravo nastupa imaju samo igrači koji nisu registrirani za neki košarkaški klub, izuzev onih koji su mlađi od 18 godina.

“Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovogodišnjeg turnira, prije svih sponzorima, ali i svim članovima viteške Torcide. Ovo već polako prerasta u tradiciju, a mi smo se ove godine potrudili prirediti program koji će biti za sve generacije. Pozivamo sve da ovoga vikenda budu na našem turniru, jedini uvjet je lijepo ponašanje i dobro raspoloženje, dakle, želimo odličnu zabavu svima, kako je to bilo i ranijih godina”, kazao je za portal vitez.info Dejan Križanac, predsjednik viteške Torcide.

Turnir započinje u petak (večeras op.a.), u 17 sati. Ne propustite biti dio još jedne fantastične sportske priče iz Viteza.