SVI NA TRIBINE: U utakmici sa Slavijom opcija je – POBJEDA

Nogometaši Viteza danas dočekuju ekipu Slavije, u okviru 4. kola Premijer lige BiH. Pohod po prva tri boda na Gradskom stadionu u Vitezu najavili su trener Husnija Arapović i prvotimci Viteza, Mladen i Dragan Jurčević. „Mi nemamo prostora za kalkulacije, a u ovom susretu nas zanimaju samo pobjeda i tri boda. Žao mi je što naša dobra igra nije oplođena i na gostovanju u Širokom“, kazao je trener Arapović.

„Samo pobjeda dolazi u obzir. Dižemo se iz utakmice u utakmicu. Usprkos činjenici da nas prate neki pehovi u proteklih nekoliko susreta, siguran sam da ćemo protiv Slavije sve nadoknaditi. Kako bi uspjeli u svom naumu svakako će nam biti potrebna i gromoglasna potpora publike i ja pozivam sve navijače i ljubitelje nogometa, da dođu na tribine i budu naš dvanaesti igrač“, poručio je kapetan Mladen Jurčević.

Iako najmalđi, Dragan Jurčević se itekako istaknuo i sve više se nameće i kuca na vrata prvih jedanaest. “Sretan sam što sam dobio priliku na početku nove sezone, nadam se da svojim nastupima opravdavam ukazano mi povjerenje. Vjerujem da ću prilike i dalje dobivati, a da će uskoro kao nagrada za rad na treninzima i zalaganje na utakmicama stići i poneki pogodak. Moje je da se maksimalno zalažem na treninzima i utakmicama, a na treneru je da procijeni kada je najbolje za ekipu da igram. Volio bih da nas i publika podrži, a siguran sam da ćemo se nakon susreta sa Slavijom svi zajedno radovati”, kazao je Dragan Jurčević.

Utakmica Vitez-Slavija igra se u subotu, na Gradskom stadionu u Vitezu, s početkom u 17 sati.