Svi na tribine podržati košarkaše!

Danas se u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu igra prva finalna košarkaška utakmica doigravanja za ulazak u Premier ligu BiH. Momčad HOKK Viteza dočekuje vrlo neugodnu ekipu Brotnja iz Čitluka, stoga će bodrenje s tribina i moralna podrška našim košarkašima možda biti i od krucijalne važnosti.
Podsjetimo, ekipa Viteza cijelu je sezonu ubjedljivo držala prvo mjesto na ljestvici A1 lige Herceg-Bosne sa nevjerojatnih 17 pobjeda i samo jednim porazom. Ipak, pravila natjecanja su takva da u viši rang natjecanja ne ide prvak iz regularnog dijela sezone, nego se igra doigravanje tj. play off gdje prve četiri ekipe međusobno razigravaju. Vitez je pobjedom nad ekipom Studenta iz Mostara osigurao finale koje se igra u dvije dobijene pobjede, a s obzirom na status prvaka ima prednost domaćeg terena.
Njihovi rezultati govore sami za sebe što je ujedno možda i najbolja pozivnica za sve koji vole košarku, sport i Vitez da dođu večeras u GSD u 19.00 h i podrže ekipu HOKK Vitez u ostvarenju cilja koji im već nekoliko godina za redom ‘za dlaku’ izmiče – plasmana u Premier ligu BiH.