SVI NA TRIBINE: Nogometaši Viteza danas dočekuju Slogu iz Bosanske Otoke

Nakon što je u srijedu NK „Vitez“ u dobroj igri više nego zasluženo pobijedio (3:1) „Rudar“ iz Han Bile, danas (subota) Vitežanima u goste dolazi „Sloga“ iz Bosanske Otoke. Bolji poznavatelji klubova Druge lige u kojoj igra i NK Vitez, kažu da je „Sloga“ kvalitete „Rudara“, a što sugerira da su domaćini favoriti, pa se već unaprijed najavljuje pobjeda.

Istina, pobjeda se i može i treba očekivati, posebno ako mladi Vitežani ponove  kvalitetu u svim segmentima igre koju su pokazali protiv „Rudara“. A nema razloga da tako i ne bude uz poruku da ne budu „gosti“ na svom terenu kao što su bili u srijedu protiv gostiju iz Han Bile. Naime,  navijača „Rudara“ bilo je čak i trostruko više.

U prošloj sezoni znalo se  govoriti kako u momčadi „Viteza“ nema domaćih igrača što je navodno  bio i razlog nedolaska domaćih ljubitelja nogometa na utakmice „Viteza“ na Gradski stadion. Sada se „krvna slika“ momčadi „Viteza“ promijenila, mlada je i poletna  s čak 13 igrača (u službenom zapisniku susreta s „Rudarom“) mlađih od 21 godinu, uglavnom mladića ponikli u mladim selekcijama ovoga kluba. Eto razloga da se dođe na Gradski stadion i podrži mlade Vitežane koji će im, sigurno, uzvratiti dobrom igrom, zalaganjem i požrtvovnošću. A to bi trebala biti i „pozivnica“ i sponzorima da i financijski podrže NK „Vitez“ koji prolazi kroz najteže vrijeme u svojoj  sedamdesetdvogodišnjoj  povijesti. Utakmica sa „Slogom“ igra se danas na Gradskom stadionu s početkom u 15 i 30 sati.

Prethodni članakVLADA ŽSB: Osnovno i srednje obrazovanje ostaje isključivo u nadležnosti Županije
Sljedeći članakVEČERAS predstava “Dekameron” Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod