SVI NA TRIBINE: Maksimalnim angažmanom igrača i navijača do nove pobjede!

U prostorijama Nogometnog kluba “Vitez” danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen susret devetnaestog kola BHT Premijer lige, u kojoj nogometaši Viteza na stadionu Kamberovića polje dočekuju ekipu Radnika iz Bijeljine.

Nazočne novinare pozdravio je u ime NK “Vitez”, glasnogovornik kluba Ivan Sajević, te najavio obraćanje trenera Ante Miše.

“Utakmica s Radnikom nam jako puno znači. S pobjedom, koju očekujemo, dolazimo na 22 boda i možemo se uključiti u borbu za sredinu tabele. U slučaju negativnog rezultata ostaje nam puno strepnje. Gledajući svoju ekipu, kako trenira, kako igra, kako se momci ponašaju na treninhu i van treninga, mislim da ćemo biti na razini kao protiv Borca i onda ne bi trebali strahovati za pobjedu”, rekao je Miše u uvodu.

“Radnik ima 23 boda, dakle 4 više od nas i može se kazati da su dosadašnji dio sezone odigrali jako dobro. Mislim da su puno bolje igrali u gostima, jer imaju brze igrače u fazi napada, krilne napadače i napadača Obradovića, koji je postigao najviše golova, mislim osam. Radi se o ekipi koja zaslužuje respekt, ali mi smo ti koji odlučujemo o našoj sudbini. Igramo na “domaćem” terenu i sve ćemo učiniti da ovu utakmicu riješimo u našu korist. Oni su dosta iskusna i brza ekipa, uztakmica će biti teška, ali ne gajuim bilo kakve sumnje da moji momci neće dati svoj maksimum i da ćemo se na kraju utakmice mi radovati”, kazao je šef struke NK “Vitez”, nakon čega su uslijedila pitanja novinara.

Na upit o stanju travnjaka na stadionu Kamberovića polje, odnosno koliko će se ekipa Viteza snaći ako uvjeti na terenu budu loši, Miše je odgovorio: “Stadion Kamberovića polje se čisti i bit će spreman za utakmicu. Teren će biti sigurno težak, ali kako nama, tako i gostima. Možda bi nama odgovaralo više da je teren bolji, kao i vrijeme, ali nemamo šta puno razmišljati o tome. Trenirali smo po snijegu protekla tri dana, pokušali smo se koliko toliko pripremiti za uvjete koji nas očekuju u Zenici. Mislim da ćemo utakmicu odraditi na zadovoljavajući način i da ćemo na kraju uzdignutih ruku proslaviti našu pobjedu i ići na zaslužen odmor”.

Novinare je zanimalo i zdravstveno stanje u ekipi Viteza, kao i eventualna jedanaestorica, koja bi mogla započeti susret u subotu.

“Branković i Perković koji su već duže vrijeme ozlijeđeni neće konkurirati za utakmicu sa Radnikom. Ja u glavi već imam prvu jedanaestoricu, a to je sastav koji je svladao Borca, samo će povrijeđenog Brankovića zamijeniti Hasanović. Ovoga puta prednost ću dati iskustvu, a ne mladosti, jer nam ova utakmica jako puno znači za nastavak sezone. Sve smo odradili na najbolji mogući način, vježbali smo i prekide po ovom terenu, imamo visinu, a mislim da je vrijeme da netko od naših stopera napokon zabije neki pogodak, jer imamo stvarno dobre skakače i to će biti jedan od naših aduta za ovu utakmicu”, odgovorio je Miše.

Ante Miše pozvao je i publiku da dođe na subotnju utakmicu i podrži ekipu Viteza.

“Svim ljubiteljima Viteza, ali i nogometa šaljem poziv da dođu na utakmicu u subotu, bez obzira na vrijeme, da nas dodatno ugriju svojom podrškom. Mi ćemo se odužiti kao i do sada, dat ćemo sve od sebe i siguran sam da rezultat neće izostati”, zaključio je konferenciju za medije Ante Miše.

Susret Viteza i Radnika igra se u subotu, 30.11. 2013. na stadionu Kamberovića polje, s početkom u 13,00 sati. Nakon utakmice bit će održana konferencija za medije.