SVI NA DERBI: HOKK ‘Vitez’ – KK ‘Posušje’ (nedjelja)

Seniorski pogon HOKK “Vitez” od nedjelje starta sa ključnim utakmicama u borbi za osiguranje prve pozicije u A1 košarkaškoj ligi HB i plasmana u Premier ligu BiH za košarkaše. U naredna tri kola naše košarkaše očekuju tri domaće utakmice.

Prva utakmica je na rasporedu u nedjelju 29.4., a u goste našim košarkašima u GSD u Vitez dolazi ekipa KK “Posušje”. Susret počinje u 19,00 sati. To će biti pravi derbi prvenstva u kome obje ekipe nemaju pravo na pogrešku. Naši košarkaši nakon dva poraza u prva dva kola nemaju pravo na novi “kiks”, dok će Posušaci eventualnim porazom biti daleko od plasmana u finale A1 košarkaške lige “Herceg-Bosne”. Sponzor ove utakmice su benzinske crpke “Eurotank” Vitez.

Tri dana nakon utakmice s Posušjem, 2.5. od 19,00 sati u GSD očekuje nas nova košarkaška poslastica, jer se sastaju trenutno prvoplasirana naša ekipa (omjer 6-2) i drugoplasirana ekipa KK “Grude” (omjer 4-4). Sponzor utakmice je poduzeće “Sofa MM” Vitez.

Nakon ova dva susreta koja će skrojiti put našoj ekipi za nastavak prvenstva “košarkaški dani u Vitezu” završavaju u nedjelju 6.5. kada u goste našoj ekipi dolazi selekcija HKK “Široki Wwin 2”.

Za naše košarkaše tri pobjede u tri domaće utakmice donose i teoretsko osigravanje prednosti domaćeg terena u finalnoj seriji. Također, i pobjeda nad ekipom Gruda + jedna pobjeda u ostale dvije domaće utakmice osiguravaju startnu “jedinicu”

RASPORED “LIGE 4” OD 3. DO 6. KOLA:

3. KOLO – 29.4.:

VITEZ – POSUŠJE (SPONZOR UTAKMICE “EUROTANK” VITEZ)
GRUDE – ŠIROKI 2

4. KOLO – 2.5.:

VITEZ – GRUDE (SPONZOR UTAKMICE “SOFA MM” VITEZ)
ŠIROKI 2 – POSUŠJE

5. KOLO – 6.5.:

VITEZ – ŠIROKI 2
GRUDE – POSUŠJE

6. KOLO – 9.5.:

POSUŠJE – VITEZ
ŠIROKI 2 – GRUDE

TABELA “LIGE 4 “:

1. VITEZ 6 – 2
2. GRUDE 4 – 4
3. POSUŠJE 3 – 5
4. ŠIROKI 2 3 – 5