Sveučilište Vitez organizira međunarodnu konferenciju – Gospodarski sustav EU i pridruživanje BiH

Sveučilište/Univerzitet “Vitez”, Fakultet ekonomije Jean Monnet Chairs Sveučilišta Rijeka i Fakultet ekonomije Univerziteta iz Ljubljane u suradnji s Fakultetom organizacionih nauka Univerziteta iz Beograda, Fakultetom ekonomije i poslovanja univerziteta Zagreb i CEDIMES-om (Centar za studije u međunarodni razvoj i gospodarski i društveni pokreti u Parizu) organiziraju 1. Međunarodnu konferenciju pod nazivom “Gospodarski sustav Europske unije i pridruživanje Bosne i Hercegovine”, koji će se održati u Vitezu 22. i 23. rujna 2011. godine.

“Tijekom organizaciju konferencije, pozivnice su poslane na više od 5.000 potencijalnih sudionika, koji se uglavnom nalaze u zemljama koje su prošli proces integracije u EU i do sada, više od  njih 100 su potvrdili svoje sudjelovanje s 50 radova”, izjavila je za Fenu Amra Kraksner v.d. direktora Instituta Sveuučilišta Vitez.
Sveučilište zajedno sa svojim partnerima će 22.09.2011.godine s početkom u 11,00 sati u prostorijama Sveučilišta u Travniku, Školska 23, održati tim povodom press konferenciju.