Sveučilište/Univerzitet “Vitez” Vitez je pokrenulo projekat “Dobro srce”

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ Vitez je pokrenulo projekt „Dobro srce“ koje ima za cilj prikupiti sredstva za štičenike Doma starih u Travniku.

Jedna od aktivnosti ovog projekta je i organiziranje Novogodišnjeg bazara gdje će se sva sredstva od prodaje rukotvorina usmjeriti u fond za kupovinu neophodnih sredstva za štičenike doma.

Muzej grada Travnika je za ovu aktivnost donirao sedam slika travničkih umjetnika. Bazar će se održati 18. i 19. prosinca u prostorijama Sveučilišta u Travniku, adresa Školska 23 (zgrada starog pozorišta). Iz Sveučilišta/Univerziteta Vitez pozivaju sve zainteresirane da od 16:00 sati posjete bazar i svojim dolaskom i kupovinom rukotvorina pomognu projekt “Dobro srce”.

Ovoj akciji se pridružio akademski slikar Velid Trkić i njegovi prijatelji koji će 19. prosinca organizirati izložbu slika. Dio ove manifestacije biti će i modna revija Travničanina Amara Migala. Revija će se održati s početkom u 18 časova. Ulaz je besplatan. Svojim prisustvom na ova dva događaja doprinijeti ćete uspješnosti ovog projekta.

Prethodni članakMehmed Baždarević novi selektor reprezentacije BiH
Sljedeći članakČović pozvao Svetog Oca da posjeti BiH