Svečanosti za Dan policije

Djeca-u-posjetu-PS-VitezPrigodnim svečanostima djelatnici Policijske stanice Vitez hrvatske nacionalnosti u petak su obilježili blagdan sv. Mihovila, svog nebeskog zaštitnika. To su učinili ranije kako bi u nedjelju prisustvovali svečanostima obilježavanja blagdana sv. Mihovila i Dana policije, koje se tradicionalno za Srednjobosansku županiju održava u travničkoj župi Ovčarevo.

U petak je u župnoj crkvi u Vitezu slavljena sveta misa zadušnica za sve poginule viteške policajce, na čije su grobove njihove kolege i suborci položili cvijeće i upalili svijeće. Tijekom dana zapovjednik PS Vitez, Ljuban Frljić s najbližim suradnicima primio je veću skupinu mališana iz Dječjeg vrtića u Vitezu, što je za dječicu bio veliki i nezaboravan događaj.

U večernjim satima viteški policajci su organizirali druženje s viteškim gospodarstvenicima, predstavnicima struktura vlasti, javnih poduzeća i ustanova, s kulturnim djelatnicima, novinarima…! Takva druženja, nesumnjivo, jačaju i međusobna povjerenja, unapređuju suradnju…, a što onda daje i bolje i konkretnije rezultate u radu policije, na dobrobit svih građana.

Lijepo i veselo, ali i radno druženje održano je u prestižnom salonu viteške tvrtke Buba commerce, a dodatan zabavni štih dali su istaknuti viteški glazbenici, popularni Davor Badrov i Jandrić bend.

Djeca-u-uredu-nacelnika-policijeMali-zapovjednici