Svečano promovirano 137 diplomanata i 12 magistranata Sveučilišta Vitez

U Kongresnoj dvorani Franžiznog centra BiH u Vitezu 13. lipnja, promovirano je 137 diplomanata I. ciklusa studija na četiri fakulteta Sveučilišta ‘VITEZ’ te 12 magistranata, odnosno svršenih studenata II. ciklusa studija.

Od 137 diplomanata I.ciklusa – 46 ih je s Fakulteta poslovne ekonomije, 41 s Fakulteta zdravstvenih studija, 15 diplomanta Fakulteta pravnih nauka i 35 s Fakulteta informacijskih tehnologija. Diplome završenog II. ciklusa studija dobilo je sedam magistranata Fakulteta poslovne ekonomije, četiri magistranta Fakulteta informacijskih tehnologija i po prvi put, od osnutka Sveučilišta, promoviran je magistrant Fakulteta zdravstvenih studija.

Podsjetimo, u prosincu prošle godine promovirano je 112 svršenih studenata I. ciklusa i 12 studenata završenog II. ciklusa studija. Svi oni, zajedno s diplomantima i magistrantima promoviranim 13.6., čine VI. naraštaj koji je akademsko obrazovanje okončao u 2013/2014. godini.

Posebno svečano bilo je za dobitnike Rektorove pohvale i prigodnih nagrada, koje je četirima studentima uručio rektor Sveučilišta, prof. dr. Mirko Puljić. Uz Rektorovu pohvalu za izvrsne rezultate na II. ciklusu studija na Fakultetu informacijskih tehnologija, s prosjekom ocjena 9,64 pohvaljeni Marko Stergulc tom je prilikom dobio i suvremeni tablet uređaj, dar Sveučilišta.

Rektorovu pohvalu za izvrsne rezultate na I. ciklusu studija na Fakultetu informacijskih tehnologija, s prosjekom ocjena 9,69 dobio je i Mirsad Mujkić, koji je za izvrsnost postignutu u svom akademskom obrazovanju nagrađen i sa Hypo Visa poklon karticom s položenim iznosom od 200 KM. Dženita Golub s Fakulteta poslovne ekonomije, još jedna je dobitnica Rektorove pohvale za izvrsne rezultate na I. ciklusu studija s prosjekom ocjena 9,62, te je istodobno postala i vlasnicom Hypo Visa poklon kartice s položenim iznosom od 200 KM.

Rektorova pohvala za izvrsne rezultate na I. ciklusu studija na Fakultetu poslovne ekonomije s prosjekom ocjena 9,5 uručena je i Amri Pirić kao i prigodna nagrada – Hypo Visa poklon kartica s položenim iznosom od 200 KM. Poklon kartice s navedenim iznosima dar su Hypo Alpe Adria Bank – Mostar.

Svečana ceremonija završena je tradicionalnim zajedničkim bacanjem kapa, a mi smo uvjereni kako će svim našim završenim studentima kvalitetna naobrazba koju su stekli biti vodilja pri suočavanju s kompleksnošću i rješavanju problema u dinamičnom poslovnom svijetu navode iz Sveučilišta Vitez.

Redakcija portala Vitez.info čestita svim diplomantima i magistrantima.

Prethodni članakU Busovači održan sastanak proizvođača i otkupljivača malina
Sljedeći članakFOTO: Brončane medalje za Filipa i Lolitu