Svečano otvoren Autocentar CMV u Vitezu i promoviran novi VW model Arteon

Velik broj gostiju i zvanica iz poslovnog i političkog života ovoga je tjedna nazočio svečanom otvorenju CMV Autocentra u PC 96/II u Vitezu, gdje je ujedno promoviran i novi model VW Arteon.

Autocentar CMV pod ovim imenom djeluje od početka mjeseca srpnja, a radi se o ovlaštenom prodajno-servisnom centru za marke Volkswagen putnički i gospodarstveni program.

Nazočne je Senad Olovčić, generalni direktor kompanije Porsche BiH, uvoznik marke VW za BiH, koji je uputio čestitke obitelji Kafadar na proširenju poslovnih planova.

Svečanosti otvorenja Autocentra CMV prisustvovao je i Predsjednik FBiH Marinko Čavara, koji je čestitao obitelji Kafadar na ovom poslovnom uspjehu. Čavara je istaknuo kako obitelj Kafadar niže brojne uspjehe u ovim teškim vremenima, što je garancija da će Autocentar CMV biti uspješan.

“Gospodarstvenici  su svojim poslovanjem već dio Europe, a na nama političarima je da nađemo zajednički kompromis i približimo se zajednici europskih zemalja” rekao je Marinko Čavara.

Arteon se samim predstavljanjem nametnuo kao trenutni predvodnik marke Volkswagen, jer je u sebi pored avangardnog i progresivnog dizajna objedinio i najnovija tehnološka dostignuća iz koncerna kao i najnoviju motorizaciju, kazao je Ismir Omeragić, brend menadžer za Volkswagen putnička vozila.

Nazočnima se obratio ispred Autocentra CMV Drago Kafadar koji je kazao kako se nadaju i vjeruju da će kao ovlašteni VW distributeri postati lideri u regiji te je najavio da je Arteon prvi u nizu noviteta ove marke koji je predstavljen u CMV-u.

Veliku zainteresiranost nazočnih privukao je novi VW Arteon, koji oduševljava prvenstveno svojim dizajnom ali i prostornim konceptom i opremom, te je trenutno najatraktivniji i najekskluzivniji VW model.

Na samoj promociji prodan je i prvi VW  Arteon u Autojkući CMV Vitez. Kupac je firma “Racks Production Bosnia” d.o.o. iz Jajca, a vlasnica Enesa Đulić prezadovoljna je VW vozilima te vjeruje da će uživati u eleganciji novog modela.

Nakon službenog dijela promocije, druženje je nastavljeno uz prigodan domjenak i glazbu uživo.

Prethodni članakOdržan seminar na temu komuniciranja s javnošću
Sljedeći članakMininogometaši na otvorenju Svjetskog prvenstva svladali europske prvake Rusiju