Sve spremno za izbor najboljih sportaša SBŽ-a

U zgradi Vlade Srednjobosanske županije u Travniku održana je 2. sjednica Orgnizacijskog odbora Izbora najboljeg sportaša Županije za 2016. godinu kojom su predsjedavali predsjednica Organizacijskog odbora, Katica Čerkez, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBŽ-a i Mirsad Ibrišimbegović, predsjednik Sportskog saveza SBŽ-a.

Predsjednik Ocjenjivačkog žirija Avdulah Zlotrg podnio je izvješće o radu, a članovi Organizacijskog odbora jednoglasno su podržali odluke.

Financijsko izvješće i Izvješće o aktivnostima Tehničkog tima Sportskog saveza prezentirali su Mirsad Ibrišmbegović, predsjednik Saveza i Amela Lolić, tajnik Saveza.

Organizacijski odbor je usvojio prijedlog ocjenivačkog žirija i ja sa zadovoljstvom mogu reći da ćemo 3. veljače u Franšiznom centru u Vitezu izaći s jedinstvenim stavom i da će biti proglašeni najbolji sportaši, a da to bude stimulans za sve ostale sportaše da učine dodatni napor i da iduće godine oni budu najbolji. Mislim da je kompletna procedura završena na zadovoljstvo svih. Očekujem da oni koji budu proglašeni za najbolje to opravdaju i u narednim sezonama”, kazao je za portal travnik-grad.info Mirsad Ibrišimbegović, predsjednik Sportskog saveza SBŽ-a.

Izbor se održava 3. veljače 2017. godine s početkom u 19 sati u Kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u Vitezu.

Prethodni članakVitez: Nestao Srećko Pavlović
Sljedeći članakTijekom vikenda 19 prometnih nesreća, oduzeto šest motornih vozila, od toga dva u Vitezu