“Svastike” najbolja predstava po izboru publike na 29. kazališnoj smotri Vukovarsko-srijemske županije u Retkovcima

Novu radosnu vijest priredili su nam članovi Gradskog kazališta mladih Vitez osvojivši još jednu nagradu publike za najbolju predstavu. Već samo ranije pisali kako je Gradsko kazalište mladih Vitez još jedan put pobralo je sve simpatije u Retkovcima na 29. kazališnoj smotri Vukovarsko-srijemske županije. Višenagrađivana hit predstava GKM-a Vitez, “Svastike”, svojom je izvedbom oduševila publiku u Hrvatskom domu u Retkovcima, koja je sjajnu izvedbu mladih glumaca iz Viteza ocijenila fantastičnom ocjenom 4,80 (sustav ocjenjivanja je od 1 do 5). 

Do konca festivala nijedna predstava nije ostvarila veću ocjenu publike, tako da je publika u konačnici za najbolju predstavu izabrala “Svastike”. Novi je to veliki uspjeh predstave ove hit predstave mladih kazalištaraca iz Viteza, tim više ako se u obzir uzme činjenica da su na svim festivalima gdje je publika birala najbolju predstavu upravo viteške “Svastike” dobivale nagradu publike.

“Jako sam sretna što smo osvojili simpatije publike i dobili još jednu nagradu za najbolju predstavu. Iskreno, puno više me raduje da smo dobili ovu nagradu, nego bilo koju pojedinačnu. Mislim da puno govori to što na svim festivalima publika bira naše Svastike za najbolju predstavu i to nam svima puno znači. Veselim se novim nastupima, kao i novim predstavama koje pripremamo”, kazala je za portal Vitez.info Marija Gudelj, koja je nominirana za najbolju glumicu na festivalu.

U predstavi “Svastike” igraju: Matea Bošnjak, Ivan Sajević, Paula Grebenar, Marin Maros, Marija Gudelj, Anđela Mišković, Paula Radić i Ivona Matošević. Autor teksta je Savo Škobić, a redateljica Mirna Matković.

Prethodni članakPokladni dani stižu u Busovaču
Sljedeći članakBitno je pokrenuti se, ne čekati promjenu’: upoznajte osnivača Volla, revolucionarne platforme za kupovinu autobusnih karata