Sutra svečani defile i maturalna zabava maturanata SŠ ”Vitez”

Iz Srednje škole ”Vitez” obavijestili su kako će u petak, 13. svibnja 2022. godine biti održan defile maturanata i maturalna zabava. Tim povodom uputili su i zamolbu stanarima, ali i vozačima da u petak, od 18,30 do 19,00 sati uklone vozila iz Ulice Kralja Petra Krešimira IV, od Citrona do bivšeg caffe-a “Piano”.

“Dragi naši učenici, poštovani profesori i sugrađani, pozivamo vas sutra na ulice našega grada, kako bismo svi zajedno ispratili generaciju maturanata 2021./2022.

Nakon dvije godine stanke, prouzrokovane zbog svima nam poznatih razloga, ponovno će našim gradom zablistati pamet, mladost i ljepota. Podržimo ih i svojom nazočnošću uveličajmo jedan od najljepših događaja za naš grad.

Posljednji školski sat zakazan je u 18 sati, a nakon što zazvoni, uz pratnju limene glazbe i mažoretkinja, u 18.30 krenut će svečani defile gradom. Maturalna zabava počinje 20 sati u svadbenom salonu “Fis”.

Želimo čestitati svim maturanticama i maturantima, njihovim razrednicima i profesorima na postignutom uspjehu. Sutra je vaš dan, uživajte, zaslužili ste!

Molimo i sve vozače da uklone vozila iz Ulice Kralja Petra Krešimira IV, od Citrona do bivšeg caffe-a “Piano”, poručili su za Vitez.info iz Srednje škole Vitez.