Sudac Paradžik pokopao Vitežane

Sajević, Boni, i Musa

Utakmica je počela mlako, ispitivanjem snaga, a domaćin je zaprijetio u 7. minuti kada je Bibić, na izvrsno dodavanje Peke, iz vrlo povoljne situacije slabo šutirao i lopta je otišla pored gola. Na kraju se pokazalo da je to, ustvari, bila i jedina prava šansa koju su Vitrežani napravili tijekom cijeloga susreta.

Četiri minute kasnije gosti su došli u vodstvo. Sušić je snažno šutirao s 18 metara, Tirić obranio a odbijenu loptu Ramić je neometan sa 6 – 7 metara bez poteškoća ubacio u mrežu nemoćnog Tirića. U tom dijelu prvog poluvremena GOŠK je bio agilniji, opasniji a u 18. minuti došli su u vodstvo od 0 : 2, zahvaljujući, prije svega, sucu Parađžiku, koji je i inače „crna mačka“ za Vitežane. Naime, Kobiljar je u trku „nanizao“ nekoliko igrača Viteza, došao je do ruba kaznenog prostora gdje je Mileti klizečim startom loptu izbio u polje. Na opće iznenađenje, uz burne proteste igrača Viteza i gledatelja, Paradžik je pokazao na bijelu točku a nepogrešivi egzekutor bio je iskusni Bošnjak.

Kako se i moglo očekivati među igračima Viteza vidljiva je bila nervoza, a poslije sramnoga jedanaesterce to se moglo i očekivati. Paradžik je i dalje „igrao svoju igru“ pa je čak očigledni korner u 23. minut, i nakon dobrog udarca Miletića i obrane Kozića, „pretvorio“ u gol aut. A to je i dodatno naelektriziralo atmosferu na terenu a igrači Viteza sve više gubili koncentraciju i sve više griješili u čemu im je „pomagao“ svojim prljajvim suđenje Paradžik.

U nastavku susreta također se igralo nervozno s jalovom inicijativom Vitežana, a s druge strane smirivanjem igre, odugovlačenjem, simuliranjem… I gosti su i na tom planu bili vrlo uspješni. A najgori akter ovoga susreta, Goran Paradžik, sve je to tolerirao ili pak nijemo i slijepo to gledao..

A onda se desilo što se i očekivalo i pitanje je samo bilo kada će se to i dogoditi. Naime, gosti , koji su bili bolji, inventivniji, smireniji, u kontrama vrlo opasni, u 69. minuti svoje vodstvo povećali na 0:3. Tada je bivši igrač Viteza Radeljić snažno šutirao, Tirić intervenirao, odbio loptu, na njegovu žalost odbijena lopta je pala na nogu Ramića kojemu nije bilo komplicirano zapucati za 0 : 3. To je, ustvari i bio kraj svih nadanja Vitežana, ako ih je uopće i bilo nakon sramnog jedanaesterca i 0 : 2 za goste već u 18. minuti. A na kraju susreta, uz burno negodovanje gledatelje, psovki i uvreda sudac Paradžik sa svojim pomoćnicima, uz cijeli kordon policajaca i zaštitara ušao je u tunel i otišao u prostorije svoje žrtve.

VITEZ Gradski stadion. Gledatelja 800. Sudac: Goran Paradžik (Ljubuški) 5.

VITEZ: Tirić 6 Livaja 5, Brekalo 5,5, Milić 5,5, Ćosić 5, Šantić 6, Vuković 6, Peko 6, Bibić 5 (od 46. Đerić 5,5), Zukić 5,5 (od 65. Novak 5), Karić 5 (od 65. Bojo 5,5)

GOŠK: Kozić -, Čolić, 6,5, Bošnjak 7, Radekljić 7, Đajić 6,5, Zolj 6,5, Ramić 7,5, Deak 6,5, Vego 6,5 (od 73. Mišić -), Kobiljar 7, Sušić 6,5 (od 69, Odak -).

Strijelci: 0 : 1 Ramić (11.); 0 : 2 Bošnjak (18. – 11 m), 0 : 3 Ramić (69.)

Igrač utakmice: Mirsad Ramić.

Prethodni članakVodopad u Jajcu posjetilo više od 70.000 ljudi
Sljedeći članakSezona šumskih gljiva u BiH nikad bolja: Berači dnevno zarade više od 200 KM