Studenti Sveučilišta ”Vitez” nastupili na natjecanju CSC 2013. u Hrvatskoj

Ekipa Sveučilišta “Vitez” sudjelovala je proteklog vikenda u Zagrebu na finalnom CSC 2013. natjecanju (Case Study Competition). Ekipa sastavljena od studenata Fakulteta poslovne ekonomije i poslovne informatike uspješno je predstavila svoje rješenje Studije slučaja koju je zadala kompanija INA na temu “INA Klub volontera kao oblik društveno odgovornog poslovanja kompanije”. Članovi ekipe u sastavu: Ana Lovrinović, Armen Tatarević, Senida Kakeš i Emir Bidžević, uz mentora Sinišu Dukića svoje su rješenje poslovnog problema predstavili žiriju kompanije INA, a rezultati finalnog natjecanja bit će objavljeni 17. svibnja 2013. godine.

U organizaciji studentske udruge eSTUDENT Zagreb i četiri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (ekonomije, elektrotehnike, prirodno-matematičkog i fakulteta farmacije) u svibnju 2013. održano je Case Study Competition 2013. na kojemu je sudjelovalo više od 10 Sveučilišta iz Hrvatske i zemalja okruženja.

Case Study Competition je natjecanje u rješavanju pravih i izazovnih poslovnih slučajeva kojim studentska udruga eSTUDENT (EFZG, FER, FBF, PMF) povezuje poduzeća iz različitih industrijskih grana s najboljim studentima svih fakulteta. CSC je natjecanje koje spaja – znanje i praksu, spaja poduzeća i studente, studente međusobno, poduzeća međusobno, učenje i zabavu. Nagradni fond natjecanja iznosi 240 000 kuna.

Na ovogodišnjem CSC-u sudjelovalo je čak 15 vodećih poduzeća u Republici Hrvatskoj, čime je omogućen veliki izbor tema u rješavanju poslovnih slučajeva. Ovogodišnji sudionici su:
Adacta, Holcim, I.D.Riva Tours, INA, Infobip, Iskon, JGL, Karlovačka pivovara, ‘Oréal Adria, Nestlé, Pliva, Privredna banka Zagreb, Splitska banka, T-Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka.

case2case3case4