STRAŠNO: Ubijen svećenik Mile Ivančić

svecenikSvećenik Mile Ivančić (78) pronađen je mrtav u svojoj kući u bihaćkom naselju Zavalje. Prema prvim policijskim nalazima, svećenik je ubijen na vrlo svirep način.

Policija USK i dežurni tužilac Senad Ljubijankić još uvijek obavljaju uviđaj na mjestu tragedije koja je zgrozila i zabrinula mještane ovog naselja. Prema izjavi Marijana Šimića, v.d. policijskog komesara, policija je obaviještena da je 14.20 sati pronašla mještanka koja se godinama volonterski bavi održavanjem crkve.
TV USK neslužbeno doznaje da bi motiv ovog zločina moglo biti koristoljublje. Naime, ubijeni svećenik je prije nekoliko dana u banci podigao novac pristigao iz Republike Hrvatske radi otplate radova na župnoj kući.

Ubojstvom fratra Mile Ivančića zatečeni su svi, građani Bihaća, mještani Zavalja i župnik bihaćki fra Božidar Blažević koji se pohvalio dobrom suradnjom sa Ivančićem.

{youtube}gKRkCFG9duw{/youtube}

Mještani govore da ovo nije prvi napad na kuću zavaljske župe i samog svećenika. Ovaj put napad je bio koban. Policija poručuje da će svim raspoloživim snagama raditi na otkrivanju počinitelja ovog svirepog ubojstva te da će naknadno objaviti detalje zločina prenosi poskok.info.