STRAŠNO: Travnik – Silovao dvije djevojčice od 10 i 11 godina

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Središnja Bosna sinoć su proveli uviđaj i istragu u jednom od najbrutalnijih slučajeva silovanja u povijesti Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje “Avaz”, u jednom naselju na području općine Travnik 16-godišnjak je silovao 10-godišnjakinju! Njezina majka slučaj je prijavila policiji kada se djevojčica oko 19 sati vratila kući s vidljivim povredama.

Brzom reakcijom policija je prikupila relevantne informacije od kćerke i majke, djevojčicu uputila na pregled u bolnicu, gdje je dežurni liječnik potvrdio navode i zaključio da je riječ o nasilnom spolnom odnosu.

Uzevši detaljni opis mladića za kojeg se sumnja da je izvršio silovanje, policija je brzim i učinkovitim operativnim radom u istom naselju pronašla i uhapsila 16-godišnjaka, čiji su detalji odgovarali navodima majke i djevojčice.

Kako se neslužbeno saznaje, istog dana još jedna majka javila se policiji i prijavila istog 16-godišnjaka da je silovao njezinu 11-godišnju kćer. Nakon toga je i druga djevojčica prevezena u travničku bolnicu, gdje je također konstantirano da je riječ o nasilnom spolnom odnosu.

O slučaju obaviješten dežurni tužitelj, a silovatelj je zadržan u prostorijama policije.

Prethodni članakFahrudin Solak neće dobiti pomoć od 1.870 KM jer je pao s motocikla
Sljedeći članakNastavlja se BuFEST: Večeras predstava “Nema me” GKM-a Vitez