StolnoTeniski Klub CM Vitez uspješno završio “Europsku turneju” u sklopu projekta Table Tennis Crosses Borders

StolnoTeniski Klub CM Vitez je od ove godine bio uključen u jedan jako poučan , sportski projekat Europske Unije , gdje su sudionici bili iz Hrvatske , Slovenije i Njemačke.
Projekt je trajao godinu dana i kroz godinu su bili uključeni u raznorazne aktivnosti ali na prvom mjestu je bilo da sport nema granica u ovom slučaju STOLNI TENIS.

Nakon uspješne posjete STK Marathon Zagreb u 6. mjesecu te još boljeg kampa u Svetom Martinu početkom 8.mjeseca došao je završni dio projekata u kojem su se svi učesnici sastali u Zagrebu kod domaćina i voditelja kampa ( Stk Marathon Zagreb) gdje je održan završni dio – turnir za sve učesnike.

Za StolnoTeniski Klub CM Vitez nastupili su David Žuljević , Dora Ćosić , Marko Bobaš , David Zrnić , Domagoj Papic ,Ema Jezeraškić i Iva Šakić.

Članovi kluba su bili raspoređeni po jakosnim kategorijama od 1 do 3 . U prvoj jakosnoj kategoriji su nastupili Dora Cosic i David Žuljević gdje je Dora za nijasnu isputila šansu da osvoji medalju izgubivši 3/2 u četvrfinalu , u drugoj jakosnoj kategoriji je naš Marko Bobaš osvojio 1. mjesto i pobijedio sve svoje protivnike dok u trećoj jakosnoj kategoriji David Zrnić je osvojio 1.mjesto dok je Domagoj Papic osvojio 3.mjesto i brončanu medalju. Ostali naši učesnici su jako dobro igrali no manjak sportske sreće je presudio da i oni ne nađu se na jednom od pobjedničnih postolja.

Trener Ivan Bobaš je jako zadovoljan igrom , zalaganjem i ponašanjem te je imao priliku da prisustuje i radi i jednom jako dobrom i poučnom projektu. Treba naglasiti da su treneri imali i predavanje vezano za ishranu sportaša te kratko predavanje o stolnom tenisu koje je vodio proslavljeni hrvatski stolnoteniser – legenda stolnog tenisa Dragutin Šurbek te njegov sin isto tako proslavljeni i višestruki prvak Dado Šurbek .

Sve u svemu cjelokupni projekt je uistinu jedno veliko iskustvo , veliki motiv za rad stoga se zahvaljujemo svima koji su nam dozvoli da budemo dio istoga. Zahvaljujemo se voditelju projekta Tomislav Fot iz Stk Marathona te njegovoj kolegici Maja Suman na izvrsnoj organizaciji,gostoprimstvu i susretljivosti.

Hvala i ostalima učesnicima projekta prijateljima iz Slovenije i Njemačke , hvala našoj upravi , trenerima , roditeljima i svima koji nas prate i pomažu te se iskreno nadamo da ćemo u budućnosti biti dio još sličnih projekata i kako kaže projekt Stolnotenis Premoščuje Granice- kažu iz STK CM Vitez.

 

Prethodni članakKošarkaši Busovače večeras protiv prvoligaša
Sljedeći članakProjekat za oporavak od poplava: Javni poziv za odabir korisnica i korisnika pomoći