Stolnoteniski klub CM Vitez organizirao humanitarni turnir “Za Adisa”

STK CM Vitez organizirao je humanitarni turnir “Za Adisa” koji je privukao jako lijep broj rekreativnih igrača koji su svojim ne sebičnim sudjelovanjem pomogli da se ovaj turnir organizira.

Turnir je protekao u fer i korektnom ponašanju i igri, igrači su mogli uživati u jednom lijepom sportskom događaju, na kojem je bilo lijepih poena, mečeva. Laskavu titulu najboljeg ponio je Nenad Ćosić koji je u finalu pobjedio proslavljenog stolnotenisera i poznatog viteškog bricu Vladimira Šakića-Badu, dok su treće mjesto podijelili David Žuljević i Josip Matković.

Humanitarno-rekreativni turnir “Za Adisa” možemo reći da je super protekao. Treba naglasiti da smo danas svi izašli kao pobjednici. Želimo zahvaliti svima na odazivu, svim našim prijateljima, našim trenerima Ivanu Bobašu i Igoru Stjepiću koji su dali podršku te pomogli u organizaciji turnira, našim roditeljima te mladim članovima koji su došli da podrže svoje roditelje. Isto tako veliko hvala našoj Upravi kluba za ideju i pomoć. Nadamo se da ćemo poslužiti kao dobar primjer kako uz malo truda može se mnogo lijepoga napraviti, te pozivamo sve naše prijatelje da se priključe akciji i da svi skupa pomognemo mladom prijatelju – stolnoteniseru Adisu Muharemagiću da što prije se vrati za stol. Hvala prijateljima iz STK Kreka-Edelexa, drago nam je bilo što smo bar malo pomogli. Hvala svima poručili su iz Stolnoteniskog kluba CM Vitez.

Prethodni članakOKK Vitez večeras dočekuje Grude
Sljedeći članakNadam se da će mi nakon premijere Ćiro reći: ‘Hvala, sine’