Stolnoteniski klub CM Vitez organizira 5. Božićni turnir u Vitezu

Turnir će se održati 18.12.2019. godine (srijeda) u trening prostoriji kluba, na katu u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez s početkom u 18:00 sati Pravo nastupa imaju isključivo neregistrirani igrači – rekreativci s područja općine Vitez, uz uvjet da su na vrijeme prijavljeni i da su platili kotizaciju. Zbog ograničenog broja prijava, prioritet prijava zadržavaju aktivni rekreativci kluba. Na turniru se igra samo pojedinačno.

Pojedinačna natjecanja igrat će se po grupama. U grupi će biti 3 – 4 igrača, koji se sastaju svaki sa svakim. Prvi i drugoplasirani igrač iz svake grupe nastavljaju natjecanje KO sustavom do konačnog pobjednika. Svi mečevi do polufinala igraju se na 2 (dva) dobivena seta. Polufinalni mečevi i finale igra se na 3 (tri) dobivena seta. Za 3. mjesto se ne razigrava.

Vrhovni sudac i delegat natjecanja je gospodin Ivan Bobaš, koji jedini ima pravo tumačenja propozicija. Predstavnik organizatora je gospodin Igor Stjepić.

Organizator će najboljim pojedincima dodijeliti sportske nagrade. Prijave se primaju na e-mail  adresu kluba: cmvitez1@gmail.com ili na kontakt telefon kluba.

Prijave se primaju najkasnije do utorka 17.12.2019. godine do 21:00 sat a ždrijeb će se obaviti 18.12.2019. godine u 17,30 sati (neposredno prije početka natjecanja). Svi zainteresirani mogu nazočiti ždrijebu.

Pojedinačna kotizacija za nastup na natjecanju iznosi 10:00 KM i uplaćuje se organizatoru prije početka natjecanja. Kotizacija uključuje pravo na natjecanje i prigodni domjenak.

Natjecanje će se održati na 4 profesionalna stola i s plastičnim trening lopticama. Nakon završetka natjecanja, prigodni domjenak bit će organiziran u prostorijama HKD Napredak Vitez.