STK “CM” Vitez vrši upis novih članova u školu stolnog tenisa

Draga djeco i roditelji,

Obavještavamo Vas da je u tijeku upis novih članova u školu stolnog tenisa STK “CM” Vitez. Tradicija igranja ovog sporta u Vitezu je duga i uspješna.

Nove polaznike škole stolnog tenisa trenirat će jedan od najuspješnijih viteških stolnotenisača te višestruki državni prvak. Riječ je o Ivanu Bobašu koji se nakon završenog fakulteta i osvojene tri titule državnog prvaka sa STK Mostar vratio u rodni grad gdje će, kako smo već spomenuli, preuzeti aktivno sudjelovanje i rad u klubu te treniranje članova STK “CM” Vitez.

Upisi u školu stolnog tenisa vrše se svakog ponedjeljka, utorka i četvrta u 18 i 30 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Vitezu (Mala dvorana na katu). Više informacija možete dobiti na tel. broj 063-874/437 (Ivan Bobaš).

Zašto trenirati stolni tenis?
Stolni tenis je kompleksan sport koji razvija sve najvažnije motoričke sposobnosti i koordinacijske vještine djece.
Stolni tenis je mali sport koji ne zahtijeva velika ulaganja (u opremu), a djeca da bi se bavila njime ne moraju imati visoku razinu fizičkih predispozicija kao za neke druge sportove.

Upravo zato je stolni tenis jedan od najboljih izbora za poticanje fizičkog i mentalnog razvoja djece. U stolnom tenisu nema fizičkog kontakta, nema nerješivih problema u igri, potiče se smirenost, koncentracija u igri i natjecanje.


Priliku za igranje ovog sporta u STK “CM” Vitez dobiti će i svi rekreativci kroz slobodne termine.