STK CM Vitez: Trostruko zlato i dvije bronce s državnog prvenstva u Ilijašu

Stolnoteniski klub CM iz Viteza nastupio je na državnom prvenstvu za mlađe kadete i kadetkinje u Ilijašu te se u Vitez vratio s tri zlatna i dva brončana odličja.

Dora Ćosić svoju kolekciju obogatila je s tri nova odličja te obranom naslova državne prvakinje.

U ženskim parovima Jelena Skrobić i Iva Sakić osvojile su broncu te dugu i napornu sezonu okrunile medaljama.

Dora je u parovima s kolegicom iz STK “Spin 2012” Sarajevo Iman Suljić osvojila zlato, dok je u konkurenciji mješovitih parova odličje istog sjaja osvojila s kolegom iz STK “Banja Luka” i reprezentacije BiH Vladimirom Pandurevićem.

Dominaciju u dvije sezone bez poraza u pojedinačnoj konkurenciji, Dora je krunisala osvajanjem i obranom naslova državne prvakinje, što joj je ujedno i rođendanski dar.

I ostali naši članovi dobro su odigrali ovo prvenstvo, ali to je i motiv da za sljedeću sezonu budemo još bolji. Čestitamo svim osvajačima medalja, a ovoga puta posebne čestitke idu novom državnom prvaku Vladimiru Pandureviću iz STK “Banja Luka” koji je cijelo prvenstvo odigrao na izvrsnoj razini poručili su iz STK CM Vitez.

Sljedeći tjedan Dora Ćosić nastupa za reprezentaciju BiH na 26. Balkanskom prvenstvu u Zenici, te napominjemo prijatelje i članove kluba koji budu u prilici da dođu i podrže je.