STK CM sudjelovao na Prvenstvu BiH za juniore

U Ilijašu je odigrano Prvenstvo BiH u stolnom tenisu za juniore (do 19 godina ). STK CM je na turniru imao 3 predstavnika: Marko Bobaš, Matias Grabovac i Mateo Gudelj, pod vodstvom trenera Ivana Bobaša.

Na turnir je trebao ići i Stjepan Šarić, ali zbog bolesti je morao odustati u zadnji tren. Najviše uspjeha imao je Marko Bobaš, koji je u igri parova s kolegom Hamzom Kamenjašem iz STK Hašim Spahić Ilijaš zaustavljen u četvrtfinalu u neizvjesnom meču od kasnijih osvajača Pejić/Zijadić.

Gudelj i Grabovac su, također, pokazali dobru igru i ušli u osminu finala gdje su i zaustavljeni. U pojedinačnom dijelu, Bobaš je zaustavljen u šesnaestini, dok su Grabovac i Gudelj zaustavljeni u drugom kolu kvalifikacija.“Ovo je ujedno bio i posljednji turnir dječjih uzrasta za ovu sezonu. Sada slijedi ljetna pauza od turnira, koju ćemo iskoristiti za treninge i pripreme kako bismo što spremniji i bolji ušli u sljedeću sezonu. Još jednom zahvaljujemo svima koji su nas pratili i podržavali tijekom sezone”, priopćili su iz STK CM Vitez.