STK CM iz Viteza organizirao 2. Božićni turnir u stolnom tenisu

Stolnoteniski klub CM iz Viteza organizirao je i ove godinepovodom Božića 2. Božićni turnir u stolnom tenisu.

Vrijedni članovi i prijatelji Kluba okitili su i očistili dvoranu, napravili kolače, pripremili hranu i piće, pozvali svoje goste i prijatelje na turnir. Uistinu je bilo lijepo i svi su na kraju sa smješkom izašli iz dvorane. Turnir je obilovao lijepim sportskim raspoloženjem, bilo je dobrih poena i mečeva a najbolji su nagrađeni staklenim pokalima i diplomama.

Titulu najboljeg u konkurenciji Rekreativaca ponio je Goran Grgić, drugo mjesto osvojio je David Žuljević te treće mjesto zauzeo je Mirko Milošević.

Kompletan turnir protekao je u fair i korektnom ozračju. Drugog dana turnira nastupala su djeca, članovi Stolno teniskog kluba CM Vitez koji su bili podijeljeni u dvije skupine, mušku i žensku. U muškoj konkurenciji laskavu titulu najboljeg ponio je Andrej Batalija, drugo mjesto osvojio je David Zrnić dok su 3. mjesto podijelili Josip Buzuk i Stjepan Stipe Šarić. U ženskoj konkurenciji najbolje je bila Monika Bralo, drugo mjesto je osvojila Iva Šakić dok su 3. mjesto podijelile Marija Šuman i Ema Jezeraškić.

Prethodni članakDFA Liga počinje sutra na SRC Romari
Sljedeći članakNeviđena drama na Eurobasketu i velika pobjeda Pandžinih izabranika