STK “CM” doveo višestrukog prvaka BiH u svoje redove

Stolnoteniski klub “CM” Vitez dogovorio je veliko pojačanje za seniorski tim u predstojećoj sezoni 2022/23!

“Zadovoljstvo nam je objaviti da je dogovoren prelazak Srđana Miličevića iz STK Vogošća u STK CM Vitez”, priopćeno je danas iz ovoga kluba.

Srđan Miličević je višestruki pojedinačni i ekipni prvak BiH, bivši reprezentativac, te još uvijek jedini učesnik Olimpijade iz BiH u stolnom tenisu.

Prije STK Vogošća s kojom je više puta bio državni prvak BiH, Srđan je nastupao u ligama Srbije, Španjolske i Italije, gdje je sa TT Cartagena igrao play off Španjolske lige.

Sudionik je brojnih svjetskih, europskih i balkanskih prvenstava.

Jedan od najzapaženijih rezultata je četvrtfinale svjetskog prvenstva u konkurenciji mlađih seniora (do 21god.) u Japanu.

“Sigurni smo da će nam Srđan biti veliko pojačanje, i uz okosnicu naše ekipe koju čine također bivši prvak BiH Ivan Bobaš, Igor Stjepić, Hrvoje Livančić i Marko Bobaš, imamo se pravo nadati da će se u narednoj sezoni naša ekipa boriti za sami vrh Premijer lige BiH. Ovo će biti četvrta sezona u nizu u kojoj naš klub igra u najjačem rangu BiH stolnog tenisa. Uz pojačanje u igračkom smislu, sigurni smo da će Srđan biti pojačanje našem klubu i kroz prijenos stečenih znanja i iskustava našim mlađim uzrastima”, zaključili su u svom priopćenju iz STK “CM” Vitez.