Stipe Miočić primio u glavu 162 udarca; evo kako mu lice izgleda dan nakon borbe

Stipe Miočić vratio se u svoj Cleveland gdje je u krugu prijatelja i obitelji proslavio rođendan, a onda se putem društvenih mreža obratio javnosti. Pokazao je što su njegovom licu napravili udarci Daniela Cormiera, nazvavši to cijenom uspjeha.

Nakon pobjede u borbi koja mu je predstavljala prekretnicu karijere, Stipe Miočić može uživati u velikom uspjehu te u društvu obitelji liječiti ožiljke koje mu je taj nastup donio. Srećom, onih ozbiljnijih ozljeda nije doživio, unatoč velikom broju primljenih udaraca. No, na njegovom licu se vrlo lako primijeti kako je bio u opakom ratu. Ono što su Daniel Cormier i on pružili u svojih 19 minuta svakako možemo tako nazvati, piše Fight Site.

“Puno toga postigao sam putem teškog i napornog rada. Cijeli život sam stavljan na teške ispite. Lako je na kraju sve to nazvati uspjehom, no ovako on zapravo izgleda. Ja sam peterostruki osvajač svjetske titule, vatrogasac, suprug, otac i sve ostalo za što sam toliko teško radio cijeli život samo zbog toga što sam zadržao svoj borbeni duh. Nitko nikad neće odraditi više posla od mene. I nikad neću prestati ići prema naprijed i težiti boljem. Još uvijek imam toliko toga što namjeravam učiniti”, napisao je Stipe uz objavu dvije fotografije.

Na prvoj se vidi trenutak kad je oko svog pasa po prvi put stavio novi UFC-ov šampionski pojas, dok je na drugoj fotografija njegovog lica. Ona je u crno-bijeloj tehnici još impresivnija.