Stiže iPhone 5?

iphone5Još jedan dan, još jedno lansiranje glasina o iPhone 5 . AT & T je navodno odbio zahtjeve za odmor svojih uposlenika u posljednja dva tjedna rujna zbog “događaj Blackout” koji bi mogao biti izbacivanje slijedećeg iPhone-a.

Glasina dolazi od anonimnog AT & T zaposlenika. “Ja sam zaposlenik  AT & T i moj šef  je upravo objavio da odmor koji smo zahtijevali za kraj rujna će biti odbijen zbog ‘događaja blackout’. U povijesti se to desilo jedini put kad je lansiran iPhone. Apple je odbio zahtjev svojih uposlenika za odmor u veljači uoči lansiranja Verizon iPhone i neposredno prije iPhone-a 4 prošle godine.
Čini se da svi znakovi upućuju na to da bi se u rujnu mogao lansirati sljedeći Appleov smartphone . Ranije u godini Digitimes je izvijestio da je sljedeći iPhone je već u proizvodnji i da će izaći u rujnu.
Naravno, problem s najnovijim glasinama je da dolazi iz anonimnog izvora. Čak i ako je AT & T  blokirao odmor radnika, to ne mora nužno značiti da je za oslobađanje sljedećeg iPhone-a. Tko zna? Možda AT & T sprema za jesen oslobađanje Hewlett-Packard Pre 3.