Stanje Samire Bešo blago poboljšano, iako je još uvijek u teškom stanju

altSamira Bešo, dvadesetdvogodišnja djevojka iz Viteza, koja je u petak 16. ožujka, teško povrijeđena u prometnoj nesreći u Vitezu nalazi se u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo i još uvijek je u teškom stanju, potvrdila je u srijedu, 4. travnja, za vitez.info Biljana Jandrić, glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS).

Podsjetimo, dvadesetdvogodišnja Samira Bešo iz Viteza teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u petak, 16. ožujka oko 12,30 sati, dogodila u Vitezu, kada ju je udarilo vozilo marke “audi” kojim je upravljao Mladen Babić (51) iz Viteza.

Prva pomoć ozlijeđenoj je pružena u bolnici „Dr. Fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj, nakon čega je transportirana u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

„Samira više nije u stanju vještačke kome i skinuta je sa sedacije. Postoji blago poboljšanje Samirinog stanje i ona diše samostalno uz blagu kiseoničku potporu, međutim s njom još uvijek nije uspostavljen kontakt”, rekla nam je u srijedu, 4. travnja, Biljana Jandrić.

Obitelj Bešo u međuvremenu su posjetili općinski načelnik Vlado Alilović te Mladen Babić, sudionik u ovoj tragičnoj nesreći.