Stanje dvanaestogodišnje B.F. iz Viteza bolje, iako je još uvijek teško

Stanje dvanaestogodišnje djevojčice iz Viteza, B.F., koja je u srijedu navečer povrijeđena u prometnoj nesreći u Starom Vitezu danas je bolje, iako je još uvijek teško, potvrdila je u ponedjeljak, 28. listopada, u 16,43 sati za portal vitez.info Selma Mulić, PR Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

“Pacijentica je skinuta s aparata, svjesna je, komunikativna. Stanje je bolje, iako se i dalje vodi kao izuzetno težak pacijent. Doktori se nadaju boljem, danas su i razgovarali s Blankom, ali ne želimo prejudicirati stvari”, kazala je u izjavi za portal vitez.info vrlo susretljiva PR KCUS-a, Selma Mulić.

Ekipa vitez.info portala danas je posjetila i obitelj naše dvanaestogodišnje sugrađanke te im ponudila pomoć, a o detaljima ćemo vrlo skoro izvijestiti javnost.

Roditelji su svakog dana u posjetu djevojčici u KCUS-u, a mama djevojčice je danas uspjela kratko i porazgovarati s njom.

Obitelji, posebno roditeljima te bratu i sestri, stradale djevojčice jako je teško, ali se hrabro nose s teškim bremenom koje ih je zadesilo. Prije 8 godina tragično su izgubili sina (brata), što im trenutnu situaciju čini još težom. Tijekom proteklih dana smo dobili puno upita naših posjetitelja, s raznim čula-kazala komentara te ovim putem apeliramo na sve naše posjetitelje da ne vjeruju raznim dezinformacijama. Blagovremeno ćemo, u dogovoru s obitelji i osobljem KCUS-a, prenijeti sve nove informacije, a posjetitelje portala vitez.info još jednom molimo da misli i molitve usmjere na uspješan oporavak naše mlade sugrađanke.