U srpnju u Vitezu okupljanje iseljenih Hrvata Viteza

Udruga „Volim Vitez“ koja je u Vitezu utemeljena prije više od godinu dana, a iz sebe ima već nekoliko uspješno realiziranih projekata koncem mjeseca srpnja planira organizirati prvo veliko okupljanje Hrvata Viteza koji su trajno ili pak na privremenom radu van Viteza i Bosne i Hercegovine, u nekoj od susjednih država, ili diljem Europe i svijeta.
Bez obzira na razloge odlaska iz Viteza želja nam je uspostaviti kontakte s našim sugrađanima ma gdje oni bili. Smatramo kako kvalitetnom komunikacijom možemo doprinijeti jačanju suradnje Vitežana na kulturnoj, sportskoj, gospodarskoj ili drugoj osnovi. Znamo za vrlo kvalitetan rad raznih klubova i društava Vitežana u iseljeništvu, njihovu povezanost s rodnim krajem, te držimo kako jačanjem komunikacije možemo ostvariti zacrtane ciljeve, realizirati međusobne posjete, zajednički organizirati određene projekte i susrete, te trajno vezati naše ljude, kazao je predsjednik Udruge i jedan od inicijatora ovoga druženja Nikola Šarić.
Ovogodišnje, prvo druženje će biti održano u petak, 28. srpnja 2017. godine, a plan je da posljednji petak mjeseca srpnja bude trajno rezerviran za ovu manifestaciju.
Tijekom večeri sve goste očekuje bogat kulturno- zabavni program, za što, ističu iz Udruge „Volim Vitez“, postoji potpora brojnih udruga, kolektiva i institucija s područja Viteza. Kako bi se pravoremeno moglo planirati ovo okupljanje iz organizacijskog odbora mole sve da ovu informaciju pronesu dalje, te da najkasnije do 15. srpnja na mail volimvitez@gmail.com ili na broj 00 387 63 846 024 svi zainteresirani iz svih zemalja potvrde nazočnost ili pošalju upit ukoliko imaju u vezi planirane manifestacije.

Prethodni članak“Kad Radio Vitez slavi, svi slave!”, osvojite – polaganje vozačkog ispita “B” kategorije!
Sljedeći članakZapalio se autobus pun putnika na Vlašiću