SRETNO: Vitežanin Ivo Skopljak u nedjelju na 7. Bilić-Erić Security Fight Night

U zagrebačkom noćnom klubu “Green Gold” na Radničkoj cesti, u nedjelju 24. studenog, s početkom u 18 sati održati će se, po sedmi puta, “Bilić-Erić Security Fight Night”.

Borba večeri bit će boksački meč između Stipice Brekala i Kubanca Ericcesa Torresa. Ovo će biti o posljednji nastup Brekala, kojim će se oprašta od aktivne karijere.

Ono što je svakako zanimljivo Vitežanima, ali i ostalim ljubiteljima borilačkih sportova bit će nastup Vitežanina Ive Skopljaka na ovom spektaklu. Ivo Skopljak ovoga će puta boriti se protiv iskusnog Emila Poljaka.

“Za ovaj nastup pripremao sam se više od dva mjeseca. Vjerujem u sebe, nadam se dobrom nastupu, u konačnici i pobjedi, ali znate kako je to u sportu, nikad se ne zna. Hvala svima koji su mi pomogli na bilo koji način, a posebno sportskoj kladionici Bet Live”, rekao je večeras, prije polaska za Ljubuški odakle u subotu ide za Zagreb, za portal vitez.info Ivo Skopljak.

Hrvatski kick boksač Zoran Majkić, koji je također trebao nastupiti na ovom borilačkom spektaklu, teže se ozlijedio na ovotjednim sparinzima s UFC-ovcem Igorom Pokrajcem, a njegova zamjena trebao bi biti ponajbolji hrvatskog MMA teškaš, Ante Delija. Još uvijek nije poznato tko bi trebao biti njegov protivnik.

Svi parovi:

Stipica Brekalo vs. Ericces Torres, boks
Zoran Majkić vs. Erik Matejovsky, KB – otkazano
Ante Delija vs. TBA ?
Robert Brajković vs. Bojan Džepina, KB
Matej Truhan vs. Primož Vrbinc, MMA
Emil Poljak vs. Ivo Skopljak, MMA
Antonio Kaznačić vs. TBA, MMA