SRETNO: Dora Ćosić kroz nekoliko dana odlazi za Zagreb gdje će nastaviti svoju sjajnu sportsku karijeru i školovanje

Dora Ćosić polako pakira stvari i kufere te odrađuje zadnje treninge u matičnom klubu Stolnoteniski klub CM Vitez. Sa sjetom, ali i iznimno ponosno priopćili su to iz Stolnoteniskog kluba “CM” Vitez, čija je Dora članica već 9 godina.

Kako je poznato već neko vrijeme, Dora je od početka ove godine službeno postala članica hrvatske stolnoteniske reprezentacije, a za nekoliko dana preseljava u Zagreb, gdje će nastaviti školovanje i sportsku – stolnotenisku karijeru u HASTK Mladost Zagreb.

Dora je za naš klub i grad Vitez ostvarila mnogobrojne uspjehe te će zlatnim slovima ostati upisana kao jedna od najboljih i najuspješnijih sa svojih, nedavno napunjenih, 15 godina. Dora je članica STK “CM” od 2011. godine te je u proteklom periodu nastupajući za ovaj klub i reprezentaciju BiH osvojila mnoštvo medalja.

STK “CM” Vitez

Između ostalog njezini uspjesi su istinu fascinatni, no nabrojat ćemo neke od njih:

🏆Državna prvakinja BiH u kategorijama do 10, 13, 15 i 18 godina

🏆Pobjednica top 16 najboljih u BiH po kategorijama do 10, 13, 15 i 18 godina

🏆Kadetska, juniorska, U21 i seniorska reprezentativka BiH

🏆Pobjednica i osvajač medalja sa ITTF turnira, balkanskih prvenstava za mlade, međunarodnih turnira u Hrvatskoj, Srbiji, Rumuniji, Njemačkoj….

🏆Članica i kapetanica seniorske ekipe Stk Cm Vitez s kojom ostvaruje povijesni uspjeh 4.mjesto u Premijer ligi BiH

🏆 Dobitnica brojnih priznanja za najbolju sportašicu grada Viteza, Kantona Središnja Bosna te mladu sportsku nadu BiH

Ako smo što zaboravili, a sigurno jesmo naša Dora nam neće zamjeriti 😄.

“Za Dorin uspjeh najveći krivci su naši treneri Ivan Bobaš i Igor Stjepić koji su kroz godine njenog treniranja, rada i truda bili tu i pružali i prenosili svoje znanje i činili je boljom. Također se zahvaljujemo u ime kluba i ostalim trenerima koji su bili uz nju kroz godine natjecanja. Zahvaljujemo se i upravi kluba, predsjedniku Vlatku Kafadaru, sponzoru kluba cm-cosmetic market, roditeljima Nenadu i Ivani, Općini Vitez, svim medijskim prijateljima i stranicama te svim prijateljima kluba i sponzorima koji su svojom nesebičnom potporom bili dionici uspjeha naše prvakinje. Veliko hvala svim članovima kluba, Dorinim prijateljima te sparing partnerima. Dora nas napušta u trenutku kada je na svjetskoj kadetskoj rang listi na 22.mjestu te europskoj rang listi na 9. mjestu. Mi joj od srca želimo prvenstveno zdravlja te svu sreću svijeta u novom poglavlju sportskog i privatnog života. Dora će uvijek ostati Cm-ovac te dobro došla u svoj sportski dom. Jednom Cm-ovac uvijek Cm-ovac”, poručili su iz STK “CM” Vitez.

Prethodni članakČerkez: Uzet ćemo u razmatranje sva cjepiva koja budu ponuđene Europi, prva bi mogla stići krajem studenoga
Sljedeći članakSeminar za ovlast ispovijedanja u Vrhbosanskoj metropoliji