Srednjobosanski rukometni derbi u Vitezu ipak u subotu

U okviru 15. kola Prve rukometne lige BiH Jug u subotu se u Vitezu očekuje istinski srednjobosanski rukometni derbi između momčadi RK “Vitez” i RK “Borac” iz Travnika. Obje momčadi ulaze u susret s velikim ambicijama i željom za popravak pozicija na tablici.

Petoplasirana momčad Borca i sedmoplasirana momčad Viteza već tradicionalno priređuju prave rukometne spektakle, te je za očekivati da će tako biti i u subotu 29. ožujka 2014. godine u 18 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu kad se susreću ove dvije srednjobosanske momčadi. 

Domaći sastav nastupit će igrački oslabljen neigranjem standardnog prvotimca  Darka Ljubića, kojem je odlukom Disciplinske komisije Rukometnog saveza BiH izrečena stegovna mjera zabrane igranja na dvije utakmice. Ipak, iz kluba najavljuju kvalitetnu sportsku predstavu u kojoj očekuju novu pobjedu na domaćem terenu.

Da sve u subotu bude u znaku prave srednjobosanske sportske fešte potrudit će se i sudački par iz Novog Travnika – Božić i Slipac. Očekuje se i dolazak većeg broja navijača RK “Borac” iz Travnika – popularne Gerile. “Nadamo se da će i navijači domaćeg tima doći u značajnijem broju i na taj način pomoći našim rukometašima u osvajanju novih bodova”, poručuju iz RK “Vitez”.