Srednja škola “Vitez” uvela nove struke i zanimanja

Uprava Srednje škole “Vitez” danas je službeno objavila kako su uveli nove struke i zanimanja. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi naši učenici, profesori, djelatnici, roditelji i sugrađani, imamo za vas jednu lijepu vijest. Naime, u ovim, za sve nas teškim i izazovnim vremenima, sa zadovoljstvom vam možemo saopćiti da smo prethodnu godinu posvetili radu na uvođenju novih struka i zanimanja. Danas su naši napori konačno urodili plodom te vam predstavljamo novitete u našoj školi:

▶️ Ugostiteljstvo i turizam “A” (zanimanje HOTELIJERSKO -TURISTIČKI KOMERCIJALIST);
▶️ Prehrambeno-biotehnološka (zanimanje PREHRAMBENI TEHNIČAR);
▶️ U sklopu postojeće stuke Strojarstvo “A”, novo zanimanje je RAČUNALNI TEHNIČAR U STROJARSTVU;
▶️ U sklopu postojeće struke Ugostiteljstvo i turizam “C”, novo zanimanje je SLASTIČAR.

Dakle, imamo 2 nove struke i 4 nova zanimanja! Ukupno Srednja škola sada ima 7 struka.

Ravnateljica škole Adrijana Peša osvrnula se i na prethodni period te istaknula kako se online nastava u našoj školi odvija nesmetano i bez problema, a u suradnji s razrednicima, učenicima i roditeljima, sav nastavni proces ide prema zadanom rasporedu i bez većih odstupanja. Vjeruje kako će tako biti sve dok ne prođe ovo krizno vrijeme, no za sad o tome nema nikakvih novih saznanja i naputaka. Ukoliko bude, naši razrednici će o tome blagovremeno izvjestiti učenike. Iz ureda ravnateljice nam je stigla ova divna vijest o suglasnosti o uvođenju novih struka, a cilju da našim novim učenicima ponudimo širi spektar budućih zanimanja. Ovo vrijeme do upisa u srednju školu možete provesti u razmišljanju idealnog poziva za vas. Nadamo se, naravno, da će ova vandredna situacija biti uskoro iza nas i da ćemo se družiti u školskim klupama.

O svim novinama, ali i mnogim drugim detaljima vezanim za Srednju školu “Vitez” kao što je njezin nastanak, raspored smjena, izvanškolskih aktivnosti, ciljevima škole i slično, možete pogledati na našem novom plakatu čije je idejno rješenje i sav potrebni materijal pripremila profesorica Marijana Badrov, a grafički dizajnirao i realizirao Ivan Pranjković. Nadamo se da vam se sviđa.

Dragi naši učenici i djelatnici, uživajte u zasluženom raspustu, a mi smo lijepe vijesti morali podijeliti sa svima vama. Svako dobro”, stoji u objavi Srednje škole Vitez.

Prethodni članakŠto trebamo, a što ne trebamo govoriti o koronavirusu COVID-19?
Sljedeći članakMatić: Koronavirus potvrđen kod osobe iz Fojnice