Srednja škola “Vitez” organizira komemoraciju, emotivnom porukom se oprostili od profesorice Vesne Šero

Srednja škola “Vitez” organizira komemoraciju za iznenada preminulu profesoricu ove škole, Vesnu Šero.

“KOMEMORACIJA za našu profesoricu i kolegicu Vesnu Šero održat će se sutra u 11 sati u Srednjoj školi “Vitez” u Vitezu. Redovite nastave u obje smjene neće biti”, poručili su iz Srednje škole “Vitez”.

Tijekom dana na službenoj Facebook stranici Srednje škole “Vitez” objavljena je i emotivna poruka.

“Teškog srca obavještavamo sve da nas je jutros iznenada i zauvijek napustila naša draga Vesna Šero, dugogodišnja djelatnica Srednje škole “Vitez”.
Vesna je bila profesorica ekonomske skupine predmeta i dio našeg kolektiva dugi niz godina. Bila je omiljena profesorica i kolegica u školi, ali i izvan nje. Prepoznatljiva po svojoj dobroti, blagosti i plemenitosti, uvijek spremna pomoći svakome.

U ime Srednje škole “Vitez” izražavamo najdublju sućut njezinoj obitelji, suprugu Edvardu, kćerki Ivi, sestrama Dragani i Luciji, bratu Draganu, svekrvi Ljubici, svekru Ivici, djeveru Marku te ostaloj mnogobrojnoj rodbini, prijateljima, učenicima i kolegama.

Vesnin prerani odlazak teško je prihvatiti. Ostavila je prazno mjesto u učionici i zbornici, ali i neizbrisiv trag u našim srcima i zajedničkim uspomenama. Pamtit ćemo je po njezinom širokom osmijehu, iznimnoj dobroti i pravome prijateljstvu.

Počivala u miru Božjem. ❤”, stoji u poruci Srednje škole “Vitez”.

Prethodni članakIzabrani novi članovi Upravnog odbora Donorske mreže u BiH: “Potrebno hitno osigurati obavljanje transplantacija”
Sljedeći članakBRAVOOO: Dora Ćosić četverostruka kadetska prvakinja Hrvatske!