Srednja škola Vitez dobila novog ravnatelja

S početkom nove školske 2014./15. godine Srednja škola ”Vitez” koja radi po hrvatskom nastavnom planu i programu u dobija novog čelnog čovjeka, a radi se Borisu Marjanoviću, dugogodišnjem profesoru povijesti i zemljopisa u SŠ ”Vitez”.

Nakon što su prošloga tjedna ispunjeni svi uvjeti za primopredaju, s ponedjeljkom je i formalno Marjanović ušao u novi ured te u nove radne obveze. Profesor Marjanović od ranije je jedan od omiljenih viteških profesora, a za rad na novoj dužnosti, kako smo doznali u SŠ ”Vitez”, ima i puno povjerenje svojih kolega.

Prije svega hvala Školskom odboru na ukazanom povjerenju za ovu krajnje odgovornu dužnost koja mi je povjerena. Znamo svi koliko je obrazovanje važan segment našega društva, pogotovo ono srednjoškolsko, jer je to poseban period sazrijevanja, kada su pred mladim ljudima različite kušnje. Kvaliteto obrazovanje jamči i kvalitetno društvo u cjelini, a također znači i veću mogućost za smanjivanje nezaposlenost, čemu težimo. Posebno me, kao Vitežanina i profesora sa dugogodišnjim stažom predavanja u matičnoj školi veseli što je moj predan rad za katedrom i na mjestu predsjenika Sindikata SŠ ”Vitez” prepoznat. Obećavam da ću i ja znati prepoznati trud mladih osoba koje se sve više nameću u našem Vitezu,” kazao je Boris Marjanović, novi ravatelj SŠ ”Vitez”.

Na koncu, Marjanović je poželio svim učenicima i kolegama profesorima sretnu i uspješnu novu školsku godinu.