SRC Romari: Subota rezervirana za mininogomet

Ovoga vikenda, točnije u subotu, 20. lipnja na terenima Sportsko-rekreacijskog centra “Romari” bit će odigrane nove utakmice mininogometne lige Vitez. U nastavku teksta donosimo raspored.

1️⃣6️⃣ 0️⃣0️⃣
Ecos TiOil – GMS Sport
Dvije ekipe koje godinama zajedno igraju termine, ostaju na 🍺 poslije termina i raspravljaju do kasno u noć “tko je bio bolji?”, “je li postojao kontakt za penal?”, “je li slučajno pao gol ili je bila namjera?”. Ne sumnjamo da će nam prva utakmica vikenda pružiti vrhunski mininogometni užitak.

1️⃣7️⃣ 0️⃣0️⃣
SRC Romari – Kakanj
Ekipe koje imaju po jednu utakmicu i nemaju ni jedan bod na kontu. Pitanje je hoće li pobijediti mladost SRC Romaria ili iskusna ekipa Kaknja? Također očekujemo vrhunsku mininogometnu predstavu.

1️⃣8️⃣ 0️⃣0️⃣
Caffe Era GWH Partnerinstalationen – Općina Dobretići
Trenutno prvoplasirana ekipa, koja iz kola u kolo, osim što pobjeđuje, mijenja naziv drugog sponzora (Era uvijek ostaje 😀), protiv pougaraca, koji još uvijek traže put do prvih bodova. Očekujemo tešku i tvrdu utakmicu punu taktičkih nadmudrivanja dva stratega.

1️⃣9️⃣ 0️⃣0️⃣
AMSDA Joško company – Kristal
Susret dvije susjedne ekipe na tablici koje su do sad osvarile po jednu pobjedu i jedan poraz. Utakmica koja ima značaj priključka gornjem dijelu tablice. U slučaju poraza, mogao bi doći u pitanje plasman na završnicu prvenstva BiH. Utakmica od velikog značaja za obje ekipe.

2️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣
GMS Sport – Kakanj
Druge utakmice u danu za ove dvije ekipe. Dužina klupe će imati veliki uticaj na rezultat ove utakmice. Svakako očekujemo veliku borbu na terenu i veliki motiv za pobjedu kod obje ekipe.

2️⃣1️⃣ 0️⃣0️⃣
SRC Romari – Ecos TiOil
Posljednja utakmica, ali ne i manje atraktivna. Hoće li mladići puni elana iz Romaria iskoristit težinu i tromost umornih Goge, Vujice, Bojana i ekipe? Ostaje nam da vidimo na kraju uzbudljive mininogometne subote.

Prethodni članakTijekom protekla 24 sata na području F BiH evidentirane nove 53 osobe zaražene koronavirusom
Sljedeći članakJKP Vitkom: Obavijest za potrošače koji se opskrbljuju vodom s izvorišta”Kremenik”