SRC ROMARI: Mininogometna liga Vitez 2020. ove subote donosi 5 sjajnih utakmica

Mininogometna liga Vitez 2020. nastavlja se ovoga vikenda. U subotu 27.6. na rasporedu je 5 sjajnih utakmica.

1️⃣6️⃣ 0️⃣0️⃣
SRC Romari – Caffe Era GWH Partnerinstalationen
Prvu utakmicu igraju mladost Romaria protiv iskustva Ere. Kome će visoka dnevna temperatura ići u korist? Hoće li Romari ugroziti gol, do sada raspoloženog, Čakića ili će Era i ovu utakmicu rutinski odigrati i upisati nova tri gola?

1️⃣7️⃣ 0️⃣0️⃣
Ecos TiOil – AMSDA Joško company
Utakmica u kojoj Joško company traži priključak gornjem dijelu tablice. Ecos TiOil oslabljen nemogućnošću dolaska prekaljenih nogometaša, ovogodišnjih pojačanja, Lučića i Bartolovića. (Sumnja se da ekipa AMSDA Joško company ima svoje prste u zatvaranju granica s Hrvatskom baš zbog ove utakmice).

1️⃣8️⃣ 0️⃣0️⃣
Caffe Era GWH Partnerinstalationen – Kristal
Utakmica dana igra se u 18 sati. Eventualnom pobjedom Kristal bi bio korak bliže plasmanu na završnicu prvenstva (prve ti ekipe plasiraju se na završnicu), dok Era rasterećeno ulazi u ovaj susret.

1️⃣9️⃣ 0️⃣0️⃣
Kakanj – Općina Dobretići
Za Kakanj vrijedi kao i za Kristal, pobjedom se priključuje borbi za plasman na završni turnir. Dobretićani još uvijek traže put do prvih bodova. Hoće li ova utakmica konačno ići u njihovu korist ili će doživjeti novi poraz, ostaje nam da vidimo u 19 sati.

2️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣
SRC Romari – Kristal
Posljednja utakmica dana, ali ništa manje atraktivna i važna nego prethodne četiri. Viteški obračun dvije ekipe koje se dobro poznaju s lokalnih turnira. Večernji termin utakmice će dati dodatnu draž.

Sve susrete sude prekaljeni i iskusni mininogometni suci, koji iza sebe imaju bogate EMF karijere – Oliver Žilić i Alen Serdarević.