SRAMOTNO: Po drugi put opljačkana kasa Crvenog Križa

Nesvakidašnji i vrlo sramotan čin, ujedno i kazneno djelo, dogodilo se u trgovini Konzum u općini Kiseljak, gdje je opljačkana kasa Crvenog Križa. Tim povodom javno su se oglasili iz Crvenog Križa Kiseljak, putem svoje službene facebook stranice.

“Imamo potrebu obavijestiti sve vas da je kasa Crvenog Križa općine Kiseljak po drugi put opljačkana. Kasa, za skupljanje pomoći, nalazila se na ulazu u Konzum. Tu se skupljalo novčić po novčić, a prikupljena sredstva smo koristili isključivo za pomoć oboljelima. Tko god iole poznaje aktivnosti Crvenog Križa, zna dobro da prikupljeni novac ide isključivo za oboljele. Nažalost, netko je ipak pružio ruku da zagrabi iz onoga što je namijenjeno bolesnima. Što na to reći? Žalosno, doista žalosno!

Dugo smo razmišljali što poduzeti u ovakvoj situaciji. Ovo je ipak druga krađa kase Crvenog Križa Kiseljak. Naime, prva krađa se dogodila na novu godinu 2019. godine, a druga na novu godinu 2020. godine. Da ovo ne bi išlo sve dalje i dalje, potražili smo pomoć policije”, poručili su iz Crvenog Križa Kiseljak.

Prethodni članakU subotu u Vitezu festival svatovca
Sljedeći članakČak 250.000 mladih u BiH živi s roditeljima