SRAMOTA: Oskrnavljeno pravoslavno groblje

Na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije (SBŽ) tijekom protekla 24 sata prijavljeno je 8 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.

Zabilježeno je 5 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba ozlijeđena, dok je iz prometa isključeno 5 vozila i 8 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U srijedu, 29. svibnja 2013. godine, oko 15,30 sati, Policijskoj stanici Novi Travnik se obratilo L.K. iz Novog Travnika i prijavio da je u protekla dva mjeseca, na pravoslavnom groblju, koje se nalazi u mjestu Trnovac-Opara, općina Novi Travnik skinuta metalna ograda sa nadgrobnog spomenika S.R. i oštećena slika na nadgrobnom spomeniku Đ.M. Očevid je obavio krim. istražitelj i tehničar Policijske stanice Novi Travnik. Istraga je u tijeku.

Rano jutros, 30. svibnja 2013. godine, oko 03,00 sati, Policijskoj stanici Bugojno se obratila nepoznata osoba i prijavila da su tri maskirane osobe počinile krađu provaljivanjem u objekt sportske opreme „N-Sport”, koja se nalazi u ulici S.Ahmedova u Bugojnu. Tom prilikom su otuđile određenu količinu sportske opreme, a potom se vozilom marke „Golf II” udaljile niz ulici Kovačuša u Bugojnu. Očevid je obavio krim. istražitelj Policijske stanice Bugojno. Istraga je u tijeku.

Istražitelji Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo teške krađe, počinjeno 14. svibnja 2013. godine, na štetu Asima B. iz Viteza. Počinitelj navedenog kaznenog djela je N.G. iz Travnika. Protiv imanovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Prethodni članakFOTO: Sakrament prve pričesti u Vitezu primilo 100 prvopričesnika
Sljedeći članakJanie iz Manchestera i Stefan iz Münchena posjetili viteško svetište Kalvarija