Sportski plesni centar “LDF” Vitez organizira “Cup BiH u modernim plesovima”

Sportski plesni centar “Let’s Dance Forever” iz Viteza u suradnji sa svojim plesnim podružnicama, uz potporu velikog broja sponzora u subotu, 21. lipnja organizira plesni speklakl „Cup BiH u modernim plesovima“ koji će se održati u sportskoj dvorani u Vitezu.

Više od 800 plesača s početkom u 14 sati natjecat će se u raznim plesnim disciplinama te svome klubu pokušati osigurati što bolji plasman kao nagradu za uspješnu plesnu sezonu.

Osim plesnog spektakla, sudionici turnira imat će priliku uživati u sjajnim poklonima koje su organizatori turnira spremili zahvaljujući mnogim sponzorima, baš kao i raznolikom sadržaju koji Vitez nudi.

Za sve sudionike turnira koji će se natjecati u plesnim disciplinama: Acrobatic/Gimnastics, Bachata, Belly dance/Oriental, Break Dance, Character/Ethnic/Folk, Cheerleaders, Classic Ballet, Disco Dance, Electric, Freestyle, Hip – Hop, Jazz Dance, Latin, Latin Show, Mažoret, Merengue, Moderni Balet, Open, Production, Salsa, Show Dance, Standard, Standard Show, Street Show, Street Style, osigurane su diplome, medalje i pehari, pokloni.

„Više od 15 godina, plesni centar Let’s Dance Forever svojim sadržajem koji nudi plesačima te organizacijom plesnih turninra postavlja visoke standarde kada je u pitanju plesna scena u cijeloj Bosni i Hercegovini. Svake godine na našem završnom turninru pojavi se više od 800 plesača što jasno govori o tome da ozbiljnost, kvalitet naših natjecanja iz godine u godinu je bolji i konkurentniji za ostale klube. Vjerujem da će publika iz Viteza i okolnih gradova, uživati u ljepoti plesnih kostima, koraka i koreografija koje cijelu godinu spremaju plesači. Mi se potrudili osigurati sjajne poklone za sudionike i sjajan sadržaj za publiku. Stoga, ulaznicom od 3 KM pozivamo sve one koji vole ples da dođu i uživaju. Jer, jednom davno su rekli da je ples jezik koji svi razumiju. Dakle, svi su dobrodošli“, poručio je pr plesnog centra Let’s Dance Forever, Josip Milanović.

Prethodni članakU Fojnici brutalno pretučeni maloljetni navijači reprezentacije Hrvatske
Sljedeći članakZavršen 10. međunarodni festival dječje glazbe “Dok teče Lašva”