Sportski plesni centar “LDF” Vitez organizira “Cup BiH u modernim plesovima”

Sportski plesni centar “Let’s Dance Forever” iz Viteza u suradnji sa svojim plesnim podružnicama, uz potporu velikog broja sponzora u subotu, 21. lipnja organizira plesni speklakl „Cup BiH u modernim plesovima“ koji će se održati u sportskoj dvorani u Vitezu.

Više od 800 plesača s početkom u 14 sati natjecat će se u raznim plesnim disciplinama te svome klubu pokušati osigurati što bolji plasman kao nagradu za uspješnu plesnu sezonu.

Osim plesnog spektakla, sudionici turnira imat će priliku uživati u sjajnim poklonima koje su organizatori turnira spremili zahvaljujući mnogim sponzorima, baš kao i raznolikom sadržaju koji Vitez nudi.

Za sve sudionike turnira koji će se natjecati u plesnim disciplinama: Acrobatic/Gimnastics, Bachata, Belly dance/Oriental, Break Dance, Character/Ethnic/Folk, Cheerleaders, Classic Ballet, Disco Dance, Electric, Freestyle, Hip – Hop, Jazz Dance, Latin, Latin Show, Mažoret, Merengue, Moderni Balet, Open, Production, Salsa, Show Dance, Standard, Standard Show, Street Show, Street Style, osigurane su diplome, medalje i pehari, pokloni.

„Više od 15 godina, plesni centar Let’s Dance Forever svojim sadržajem koji nudi plesačima te organizacijom plesnih turninra postavlja visoke standarde kada je u pitanju plesna scena u cijeloj Bosni i Hercegovini. Svake godine na našem završnom turninru pojavi se više od 800 plesača što jasno govori o tome da ozbiljnost, kvalitet naših natjecanja iz godine u godinu je bolji i konkurentniji za ostale klube. Vjerujem da će publika iz Viteza i okolnih gradova, uživati u ljepoti plesnih kostima, koraka i koreografija koje cijelu godinu spremaju plesači. Mi se potrudili osigurati sjajne poklone za sudionike i sjajan sadržaj za publiku. Stoga, ulaznicom od 3 KM pozivamo sve one koji vole ples da dođu i uživaju. Jer, jednom davno su rekli da je ples jezik koji svi razumiju. Dakle, svi su dobrodošli“, poručio je pr plesnog centra Let’s Dance Forever, Josip Milanović.