Sportski pedagozi organizirali nagradni izlet na najuspješnije učenike

Udruga sportskih pedagoga VitezD, 10. svibnja, uspješno je realizirala još jedan projekat namijenjen učenicima osnovnih škola, a pod pokroviteljstvom općine Vitez.

Na polasku učenicima se obratio predsjedavajući Općinskog vijeća Vitez koji je učenicima čestitao na njihovim rezultatima i poželio im sretan put, lijep i ugodan dan.

Cilj projekta je prepoznati najuspješnije učenike osnovnih škola s područja općine Vitez, te iste nagraditi za njihov rad i zalaganje jednim sportsko-rekreativnim izletom na Vlašić. Izlet je organiziran u Eko Fis Vlašić a sudjelovalo je 47 učenika iz svih osnovnih škola s područja općine Vitez. U pratnji ovih vrijednih učenika bili su njihovi nastavnici tjelesnog odgoja, koji su nesebičnim zalaganjem uspjeli učenicima obezbijediti nezaboravan događaj.

Tijekom svog boravka u sportsko-rekreativnom centru Eko-Fis Vlašić, osim prelijepog planinskog ambijenta, nezaboravnog druženja, demonstracije gurmanskih i glazbeno-vokalnih sposobnosti naših učenika i nastavnika, održana su i brojna takmičenja u nogometu,tenisu, odbojci , košarci, rukometu… Ovim putem zahvaljujemo se i Zeni – tours Vitez i Eko-Fis Vlašiću, jer su prepoznali važnost ovog projekta i pružili nam podršku u njegovoj realizaciji.

Prethodni članakČERKEZ: Ako ne bude interesa roditelja i učenika, škola po bosanskom planu u Jajcu neće ni profunkcionirati
Sljedeći članakKraljica je začina: Potiče probavu i liječi mnoge bolesti