SPORTSKA SUBOTA: Turnir u košarci i prijateljska nogometna utakmica

U Vitezu se održava 18. memorijalni košarkaški turnir Jozo +8. Turnir u košarci je počeo u 9,00 sati ujutro i trajat će do 20,00 sati. 

Turnir se igra u čast osmero nedužne djece, koja su život izgubila u domovinskom ratu nakon što je granata pogodila košarkaški teren na kojemu su se igrali, te stradalog branitelja Joze Bošnjaka, inače bivšem igraču Viteza. Pozivamo sve ljubitelje košarke i sporta općenito da dođu i uživaju u igri dječaka koji će za par godina biti glavne zvijezde vodećih klubova regije. Danas se igra po grupama: A grupa HOKK “Vitez” iz Viteza, OKK “Spars” Sarajevo, KK “Sedam” iz Đakova; Grupa B: ŠK “Prvi koš” Vitez, ŠK “Dražen Petrović” iz Šibenika te KK “Kengur” iz Zenice. Sutra, u nedjelju, igra se završnica i to u 9,30 utakmica za 5. mjesto, 11,00 sati utakmica za 3. mjesto, 12,30 je na rasporedu finalna utakmica. Turnir se održava u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu a ulaz je besplatan.

Pored košarkaškog spektakla u našem gradu, na nogometnom stadionu NK Rijeke snage će odmjeriti Olimpic iz Sarajeva i NK Vitez u prijateljskom susretu. Susret je na rasporedu u 15,oo sati a ulaz je slobodan. Inače, u prvenstvenom susretu Olimpic je kao gost pobijedio Viteza na Gradskom stadionu u Vitezu rezultatom 1:0.