SPEKTAKL U CIBONI: Vitežanin Roberto Soldić slavio na FFC20

FFC je sinoć u Domu Dražena Petrovića, održao prvu zagrebačku priredbu nakon dvije godine odsustva iz hrvatske metropole.

Odličan popis borbi i boraca privukao je više od 3 000 posjetitelja, a ono što je svakako najzanimljivije za Vitez i Središnju Bosnu je nastup Roberta Soldića, koji je bio uvjerljiv protiv velike MMA nade Saše Drobca.

Vitežanin Soldić pobjedom je pokazao kako je riječ o jednom od najtalentiranijih i najperspektivnijih mladih MMA boraca. Kako je kazao u najavi večerašnje borbe pokazao je odličnu spremu i odlučnost, a ekskluzivno je odmah nakon borbe poslao i kratku poruku našim posjetiteljima.

„Hvala svima koji su vjerovali u mene sve ovo vrijeme, svima koji su slali poruke potpore, a posebno mojoj obitelji i mom timu koji radi sa mnom. Pozdravljam i svoje Vitežane, raduje me da sam im priuštio razlog za zadovoljstvo. Jako sam sretan zbog ove pobjede, neopisiv je osjećaj“, kazao je za portal vitez.info Roberto Soldić.

Robertu Soldiću ovo je peta pobjeda, uz jedan poraz kada je brutalno pokraden na prethodnom meču u Budvi, što je potvrđeno i u večerašnjem tv prijenosu, gdje su suci usprkos Soldićevoj dominaciji pobjedu poklonili njegovom protivniku, Marku Radakoviću.

Prijenos borbe Roberta Soldića, kao i kompletnog FFC spektakla u „Ciboni“ bio je na FightChannel i HRT 4.

Robertu čestitamo, a tijekom narednih dana objavit ćemo i detaljnije dojmove s FFC 20.