Soldić krenuo u obranu KSW-ove titule: Izravni prijenos na RTL-u

Jedan od najboljih regionalnih MMA boraca, Roberto Soldić,” vitez iz Viteza”  otputovao je prema Poljskoj gdje će ovog vikenda prvi put braniti svoj pojas KSW prvaka. Na priredbi u poljskim Katowicama, “RoboCop” će odmjeriti snage u naslovnoj borbi večeri protiv Južnoafrikanca Driccusa Du Plessisa, a ulog je šampionska titula u velter kategoriji koju je borac iz UFC Duesseldorf osvojio u mjesecu prosincu.

Izravni prijenos KSW-ove priredbe koja se održava 14. travnja ćete moći pogledati na RTL televiziji. Informaciju da će nacionalna televizija u Hrvatskoj prenositi jednu KSW-ovu priredbu je otkrio sam Soldić u objavi na službenom Facebooku.

Roberto Soldić

“U ponedjeljak idem za Poljsku radim drugu borbu i to opet glavna borba večeri u KSW-u. Kao šampion branim svoj pojas. Mnogo poruka sam dobio tijekom priprema koje su mi slali moji ljudi i drugi fanovi koji me podržavaju. Iza sebe imam 7 uzastopnih pobjeda i idem na osmo slavlje”, napisao je Soldić te je dodao:

“Iduće subote idem na novu pobjedu protiv Dricussa Du Plessisa, koji je u Južnoj Africi prvak u dvije kategorije. I u velteru i u srednjoj. Koliko znam, uključit će se i RTL koji će uživo prenositi borbu. Sve je spremno, idemo po pobjedu i hvala vam na svemu.”

Sjajni mladi borac iz Viteza s adresom u UFD-u u Duesseldorfu za sada u profesionalnoj karijeri ima 13 pobjeda i samo 2 poraza. Neporažen je već sedam mečeva uzastopno, a u svom vlasništvu ima čak pet europskih pojaseva uglednih promocija.

📍14.4 KSW 43 Wrocław 🇵🇱💥KSW 43 Main Event💥👑 Roberto Soldic 🇭🇷 vs 🇿🇦 Dricus du Plessis 📺 Live on Polsat 🇵🇱📺 Live on RTL 🇭🇷🖥 Live on www.ranfighting.de 🇩🇪

Posted by Ivan Dijakovic on 9. April 2018

IZVORfightsite.hr
Prethodni članakČeliku bodovi nade u Vitezu
Sljedeći članakObavijest za ratne vojne invalide i obitelji poginulih